Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate simona_iunie

Activitate simona_iunie

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege care prevede ca nu se pot acorda doua ajutoare sociale in acelasi timp (ma refer, mai concret, la bursa sociala si ajutor de hrana si imbracaminte pentru copii cu CES).
Multumesc.
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca e corect ca, dupa 3 ani, sumele nerecuperate de la casa de sanatate aferente concediilor medicale sa fie trecute pe cheltuiala.
Va multumesc.
Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care achizitionezi produse de la firmele agreate, in loc sa platesti, ca angajator, catre bugetul de stat o suma pentru ca nu ai angajate persoane cu handicap, este corect ca pe declaratia 100 sa treci suma respectiva ca obligatie si ca suma dedudctibila, iar la suma de plata sa fie zero.
Multumesc.
multumesc mult
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul in care o scoala isi pierde personalitatea juridica prin comasare cu o alta unitate scolara, este corect sa se plateasca angajatilor concediul de odihna neefectuat, conform codului muncii, avand in vedere faptul ca inceteaza contractele de munca la unitatea veche si se intocmesc noi contracte de munca pe o alta institutie.
Va multumesc.
Buna seara.
Stie cineva daca, in cazul unei firme care trece la micro din 1 februarie, contul 121 se inchide la sfarsitul lunii ianuarie 2013 exact ca la sfarsitul unui an?
Multumesc.
Discuție casare mobilier
Buna ziua.
Spuneti-mi va rog daca, in cazul casarii de mobilier, acesta poate fi vandut unei persoane fizice, pentru ca nici o firma care se ocupa de deseuri din lemn nu vrea sa achizitioneze mobilier.
Multumesc.
Răspuns la discuția d 101 rectificativa
multumesc mult
Buna dimineata.
Stie cineva de unde sa descarc o d 101 pentru a intocmi o rectificativa? Am descarcat ultima versiune si, chiar daca bifez rectificativa, tot nu imi da voie sa schimb anul declaratiei.
Multumesc.
Discuție d 101
Buna ziua.
Facand decl.101 am descoperit doua randuri (pierdere fiscala in perioada curenta sipierdere fiscala de recuperat din anii precedenti) pe care, acum imi dau seama, nu le-am completat in declaratiile depuse in anii precedenti. Trebuie sa fac rectificative pentru anii anteriori?
Va multumesc.