Sunt angajata de peste 8 ani la o societate comerciala avand ca obiect de activitate in alimentatie publica,iar in urma cu doua saptamani am fost anuntata ca voi intra in somaj cu data de 01.02.2012.Am inteles acest aspect pe motiv ca vanzarea nu prea merge dar astazi cand trebuia sa primesc tichetele de masa pe zilele lucrate in luna ianuarie mi s-a comunicat de patron ca din aceasta luna s-a hotarat sa nu le mai dea.,fara sa fiu anuntata in prealabil de aceasta masura.Tichetele de masa l-am primit in fiecare luna timp de 8 ani.unde ar trebuii sa ma adresez ,carei institutii?Asi mai dorii sa stiu daca este legala suspendarea sau anularea acestor tichete de catre patron asa cum v-am adus la cunostinta.Va multumesc.
am fost instiintat prin posta ca am fost sanctionat contraventional coform LG.61/1991 art.3 pct33 ,pentru ca nu m-am prezentat la ivitatia organelor de politie la sediul acestora pentru clarificarea unei situatii.Mentionez ca nu am fost anuntat printr-un niciun mod despre aceasta.in pv nu scrie unde pot face contestatie.ce trebuie sa fac pentru anularea sanctiunii?multumesc
IN CAZUL IN CARE CEL IMPOTRIVA CARUIA AM INTRODUS O ACTIUNE CIVILA ESTE GASIT NEVINOVAT DE CATRE INSTANTA DE JUDECATA TREBUIE SA PLATESC EU CHELTUIELILE DE JUDECATA .
In cadrul unui proces penal am introdus o actiune civila.Ce mi- se poate imputa mie ca parte vatamata in cazul in care invinuitul nu este gasit(CULPA ACESTUIA) ca fiind vinovat de cele intamplate.Va multumesc.
in cazul in care iti iei un avocat care sa te reprezinte intr-un proces , acesta trebuie a iti elibereze chitanta contra sumelor de bani pe care le percepe?se incheie vreun contract?