avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate madaene

Activitate madaene

buna ziua, va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. bunicul meu a trecut casa pe numele unui nepot fara stiinta mamei mele si a fratilor ei, deci, fara acordul lor, #-o. se poate anula acest act? nepotul respectiv se poarta urat cu bunicii si isi ameninta propriul tata (fratele mamei) ca il da afara pe poarta, fiind proprietar X-(. multumesc mult, o zi buna.
buna ziua, m-am angajat de curand la o firma si am inteles ca daca am un copil minor in intretinere mi se poate reduce impozitul din salariu sau ceva de genul... nu prea ma pricep la chestiile astea, am intrebat colegele care au facut chestia asta si mi s-a spus ca trebuie sa duc o adev ca nu are sotul copilul declarat la el pt reducerea impozitului. pana aici mi-e destul de clar, dar daca sotul meu nu lucreaza de unde sa duc adev sau ce trebuie sa fac?
buna ziua, in orasul in care locuiesc nu avem nicio cresa pt copilasi, ma intrebam daca pot primi finantare sa deschid una? nu am firma, nu am spatiu, adica sunt la zero... oare s-ar putea sau nu? multumesc mult, o zi buna
Răspuns la discuția cotizatie la stat
tudorvaleriu a scris:

3. Daca aveti nevoie de stagii de cotizare pentru CCC pana la 2 ani, plata acestor contributii nu va ajuta.

adica daca se intampla sa raman gravida anul viitor, aceasta cotizare nu ma va ajuta si nu am sa iau indemnizatie? anul viitor chiar planuiam sa ii fac baietelului meu o surioara :">
multumesc pt raspuns
buna ziua, ma numesc Madalina, am o intrebare la care as vrea sa va rog sa ma ajutati daca puteti..
am terminat luna aceasta somajul, as vrea sa stiu daca pot sa cotizez eu in continuare la stat, toate darile, ca sa nu am intrerupere pe cartea de munca, si cat ar fi de platit, daca stiti.
va multumesc mult, o zi buna, cu respect, Madalina
Răspuns la discuția plata la casa de pensii
Din ian 2008 nu a mai cotizat deloc la darile pt cartea de munca, cas, pensie si toate cele...
Buna ziua, am o intrebare, va rog. Tatal meu isi poate plati la casa de pensii din urma, adica din ian. 2008 pana in prezent? Mentionez ca el presteaza servicii ca persoana fizica autorizata. Daca da, ce anume trebuie sa faca, sa mearga pur si simplu la casa de pensii sau... Va multmesc, cu respect, Madalina ene
buna ziua, ma numesc Madalina Ene, am rugamintea sa ma sfatuiti ce sa fac intr-o problema...
am un baietel de 2 ani si 3 luni pentru care am primit indemnizatia si alocatia intr-un cont deschis la brd. Cand baietelul a facut 2 ani am inchis contul pentru ca am gandit ca nu are rost sa il tin deschis sa platesc comisioane de intretinere si altele... De atunci nu am mai primit alocatia copilului nici macar acasa... Ulterior am aflat ca trebuia sa fac o cerere sa nu imi vireze banii (alocatia) in contul acela ci sa mi-i aduca posta acasa... Probleme mea e, acum, ce sa fac pentru ca la Directia Muncii mi s-a spus ca banii au fost virati in contul respectiv si#-o nu s-au intors la ei, iar de la brd mi s-a spus ca nu aveau cum sa-mi vireze bani intr-un cont care nu mai exista... Astept un sfat din partea dvs. ce as mai putea face, multumesc frumos, cu respect, Madalina Ene.
Răspuns la discuția adeverinta pt somaj
va multumesc mult, o zi buna sa aveti
Buna ziua, am o intrebare
Am fost in cic pana in 8 martie 2010, cand am reluat activitatea la firma la care am lucrat. Am fost instiintata ca raman in somaj, deoarece mi s-a desfiintat postul. La depunerea dosarului de somaj mi s-a spus ca imi mai trebuie completata o adeverinta tip, pe care mi-a si dat-o doamna respectiva, cu ultimele 12 luni cotizate. Intrebarea mea este (contabila de la firma la care am lucrat nu stie ce sa completeze deoarece nu s-a mai confruntat cu situatia data) ce anume trebuie completat pe acea adeverinta daca in ultimele 24 luni nu a fost cotizat nimic, eu fiind in cic? Va rog mult sa ma ajutati in problema mea, mi s-a atras atentia ca mai am un pic si depasesc termenul de depunere a dosarului la somaj. Astept raspuns, va multumesc frumos, o zi buna. Cu respect, Madalina Ene