avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate ionela11

Activitate ionela11

Buna ziua,

Pot repartiza dividende aferente lunii februarie 2025 pentru o societate comerciala platitoare de impozit pe profit?...ce implicatii exista?....trebuie sa depun D100 nu?
multumesc
Buna ziua,

Daca fostul salariatul refuza sa mai calce la sediu sa isi ridice actele de lichidare sub semnatura?....ce pot face eu ca angajator...ce obligatii am?...eu ca angajator sa am dovada trimiterii i le-am trimis pe e-mail in prima instanta

multumesc

Buna ziua,
Firma a devenit platitoare de impozit pe profit incepand cu 01 iulie 2023...si am realizat ....daca pana in iulie 2023 firma a realizat servicii de consultanta in management care a depasit 20% din cifra de afaceri....trebuia sa impoziteze aceste venituri cu 16%?
multumesc pt lamuriri...de cand trebuie sa fac calculul?
Buna ziua,

Am constatat acum in anul 2025 comparand fisa de la cei doi....furnizorul de servicii a omis inregistrarea a doua facturi in suma de 4000 lei aferente anului 2023....cum pot face acum in 2025 corectarea erorilor respective? sa fie corect?

multumesc
Buna ziua,

Am urmatoarea situatie si nu stiu cum sa privesc dpdv contabil...o societate comerciala plateste prin banca alte societati comerciale suma de 10000 lei fara un document la baza(factura). Cum sa inregistrez notele contabila din punct de vedere al platitorului si a celui care primeste banii?

multumesc
Buna seara!

Am avut o verificare documentara la Anaf si in urma acesteia mi au trimis invitatia la audiere si proiect decizie de impunere pe email ...oare cand voi primi decizia de impunere semnata de Anaf si Pv de constatatare?

Nu stiu exact care este procedura

Multumesc
amenda sau avertisment in cazul unui control de la ITM?....ca nu am respectat termenul de trimitere incetare suspendare?

pot trimite Revisal cu corectie?...am gresit
Buna ziua,

Salariata a are contractul de munca suspendat pana pe 11.01.2025...trebuie sa revina la munca pentru luna tatalui....problema este ca eu am uitat sa trimit incetare suspendarii contractului...trebuia cu o zi anterioara incetarii suspendarii...ce risc daca am trimis cu intarziere de o zi incetarea suspendarii in Revisal? amenda?
multumesc

Multumesc

nu s-a intamplat deocamdata nimic...si cum pot cere stergerea faptei din cazierul fiscal?...depun o solicitare in SPV..merge asa?
Buna ziua,
va rog o lamurire....daca am avut o firma care a fost declarata inactiva de ANAF pentru expirarea sediului social in 2022 iar aceasta fapta apare in cazierul fiscal al administratorului.
acum in luna noiembrie 2024 am reactivat firma la ANAF. In cat timp se va sterge fapta din cazierul administratorului?

Multumesc.