buna seara.unui prieten i sa ridicat certificatul de inmatriculare pentru lipsa itp,iar acum vrea sa participe la programul rabla,cum poate recupera ci?multumesc!
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Buna ziua!am si eu o intrebare.locuiesc in mediul rural,iar vecinul din spatele casei ridica un gard pe fundatie de beton,tevi in beton si cu tabla de 2m.Este legala inaltimea si materialul folosit-tabla?Multumesc anticipat!
AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER CU VICTIMA IN 2005.AM INSTIINTAT SOC DE ASIGURARE DESPRE PRODUCEREA EVENIMENTULUI SI DUPA APROX.2 ANI AM SOLICITAT SI EU SI INSTANTA CONFIRMAREA ASIGURARII,IAR RASPUNSUL SOC. A FOST CA NU FIGUREZ IN BAZA LOR DE DATE CA ASIGURATAUTO.DUPA TERMINAREA JUDECATII,AM MERS LA SOC.RESPECTIVA CU POLITA DE ASIGURARE NERECUNOSCUTA,IAR LA VERIFICAREA DATELOR AM CONSTATAT CA PE NUMELE MEU FIGUREAZA ALT AUTO CARE NU I-MI APARTINE,MOTIV PTR CARE TREBUIE SA PLATESC IN LOCUL SOC LA CARE AM FOST ASIGURAT DAUNELE,MORALE SI MATERIALE SOLICITATE DE PARTEA VATAMATA.MAI AM SANSE SA MI SE RECUNOASCA POLITA VALABILA INCHEIATA LA SOC DE ASIGURARA SAU SUN BUN DE PLATA? VA MULTUMESC!
in urma introducerii unui nou program la ajps-uri,nu am mai primit alocatia copilului.Cei de la IF mi-au spus ca nu mai figureaza la ei,ci la DB. Am luat legatura acolo, si cu cnp copilului meu figureaza alt copil.Ce trebuie sa fac ptr a intra in posesia sumei restante dar mai ales ptr a se recunoaste corectitudinea cnp-ului.Multumesc!
BUNA ZIUA.AM O CASA VECHE DIN PAIANTA IN CARE NU SE MAI POATE LOCUI SI PE ZI CE TRECE MAI CADE CATE O BUCATA DIN PERETI.AS DORI SA INTREB DACA POT SA O DEMOLEZ SI SA CONSTRUIESC ALTA DIN CARAMIDA PE ACELASI LOC,MAI TREBUIE SA IAU AUT. DE DEMOLARE,PROIECT,AUT.DE CONSTRUCTIE?MULTUMESC
Buna seara.In urma cu 5 ani am avut un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a victimei care a avut nevoie pentru vindecare de 100 zile.Am intrat in instanta unde TMB m-a condamnat la 1 an de inchisoare si conf.art.81 cp suspenda conditionat executarea pedepsei pe un termen de incercare de 3 ani,totodata ma obliga si la plata de daune morale.Mentionez ca pronuntarea TMB a fost data pe 11.02.2009.As dori sa ma lamuriti daca pentru aceasta fapta se anuleaza permisul de conducere intrucat TMB nu a specificat acest lucru in pronuntare.Multumesc.