avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate nenorokoasa

Activitate nenorokoasa

Răspuns la discuția recurs
va multumesc din suflet.mi-au venit vb ca o incurajare.multumesc
Răspuns la discuția recurs
unde trebuie legalizata?la tibunal ori notar?
Discuție recurs
daca de la 15 zile de la comunicare paratul nu a facut recurs pt pensia alimentara,ce ar putea face acum?ce fel de contestetie,asta fiind vorba lui?pt a nu plati nici macar minimul stabilit prin lege?multumesc mult.
in urma procesului pt pensia de intretinere.ambele parti prezentandu-ne,am primit asa numita COMUNICARE,in care in numele legii se hotaraste cuantumul.insa la sfarsit precizeaza ''CU DREPT DE RECURS IN 15 ZILE DE LA COMUNICARE''.intrebarea mea este;in ce ar consta recursul pe care l-ar putea face PARATUL?multumesc.
Răspuns la discuția avocat
nu sunt casatorita cu tatal copilului iar pesnsia s-a stabilit.pot cere la urmatorul apel adica pt incredintarea minorului sa platescca el cheltuielile de judecata?ori nu trebuie sa le solicit?
Discuție avocat
pt a deschide proces pt incredintarea minorului este nevoie de avocat?pe langa onorariul cerut de acesta mai am multe de platit?taxe ceva?
Discuție copil
daca vreau sa ies din tara cu minorul in varsta de 1 an si 4 luni(acum) ce trebuie sa fac sa nu mai am nevoie de semnatura tatalui?am avut proces pt stabilirea pensiei de intretinere,iar acum vreau sa fac pt incredintarea minorului mie.multumesc anticipat.
copil dintr-o rel de concubinaj,recunoscut de tata,tot timpul in grija mea,(a mamei) si tot timpul am locuit separat.procesul pt pensia de intretinere a fost,acum astept pronuntarea.in urma intelegerii cu tatal am hotarat ca miercurea si sambata sa ne intalnim pt a vedea copilul.s-a intamplat in asa fel ca acesta sa se comporte urat fata de mine eu ajungand ulterior de 2 ori la politie cu plangeri.din auzite el ar vrea sa ma dea in judecata pt ca nu mai sunt de acord sa vada copilul pana ce instanta ii va stabili un program de vizita cand voi mai deschide un proces pt incredintarea minorului.intrebarea mea este:ma poate ajuta cu ceva cei de la protectia copilului?pt ca are aceleasi obligatii ca si drepturile pe care si le cere asupra minorului.adica imi poate da ceva la mana care sa ma ajute la tribunal?copilul are 1an si 3luni.va multumesc mult pt rabdare.
Discuție riscul mamei
sa fie pe scurt;un copil din rel de concubinaj.am locuit separat in fapt inainte si dupa nasterea copilului timp in care m-am ocupat doar eu de cresterea copilului.acum are 1 an si 3 luni,cu tatal nu mai sunt in relatie.a fost procesul pt pensia de intretinere iar acum astept pronuntarea.nu mai sunt de acord sa vada copilul tinand cont de comportamentul acestuia fata de mine ajungand de 2 ori pana acum si la politie pt injuriile si amenintarile ce-mi sunt adresate,acestea fiind spuse bineinteles pe un ton agresiv de fata si cu copilul in plina zi si in plina strada.Exista vreun risc al meu daca pana la un urmatorul proces,acesta fiind pt incredintarea minorului,IN CAZUL IN CARE MA OPUN VIZITELOR LUI?copilul este pe numele meu recunoscut de tata.
Răspuns la discuția incredintarea minorului
multumesc