Buna ziua.As vrea sa stiu unde pot reclama vecinul de la apartamentul de dedesubt al carui caine ma deranjeaza cu latratul la ora 02.00 (noaptea). In apartamentul respectiv au fost facute lucrari de constructie care au dus la situatia in care se aude orice vorba , nemaivorbind de alte activitati, precum baia la orele 24.00 , etc.Dar sincer nu inteleg de ce eu trebuie sa dorm dupa voia cainelui de a latra sau nu.Si daca se poate sa ma invatati si cum pot dovedi spusele mele avand in vedere ca nu cred ca cineva se va deplasa noaptea sa verifice spusele mele.Va multumesc anticipat.
Multumesc frumos pentru raspuns. Dar pe internet am citit pe data de 03.03.2017 urmatoarele:Compania care acordă diurne salariaților săi nu trebuie să mai înregistreze cheltuieli cu transportul din localitatea unde a fost delegat salariatul și nici cheltuielile cu masa angajatului. Se pot deconta cheltuielile cu mesele de protocol, doar dacă la aceste întâlniri au participat parteneri ai companiei (clienți/furnizori). Intrebarea mea era despre deductibilitate, poate nu m-am exprimat eu corect.
Lucrez cu muncitori pe santier adusi din alte localitati.Daca le dau diurna mai mica de 42.50 lei, le pot acorda si cazare?(De ex.20 lei diurna,20 lei cazare/zi).
Multumesc.
Ce inseamna cladire rezidentiala? Apartamentele de bloc sunt considerate cladiri rezidentiale? Am un apartament si este sediul social pentru o microintreprindere. Facturile de utilitati sunt pe persoana fizica. In 2016 voi plati impozit majorat pentru apartament ?
Ce se intampla daca societatea nu are activitate,(este suspendata la ONRC pe perioada de trei ani.)?
As vrea sa stiu daca contabilitatea lucrarilor de constructii se tine analitic pe locatii, respectiv venituri si cheltuieli? Si daca da, va rog sa-mi dati si baza legala.
Va multumesc.
Care este modalitatea legala prin care un angajat poate afla de la angajator daca i-au fost platite toate ''darile'' catre bugetul statului intr-un an fiscal, sau macar ce i-a fost dedus din salariu ( cum erau o data fisele fiscale). Ce trebuie sa ceara angajatul de la angajator?