avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate monti elena

Activitate monti elena

sant intro situatie delicata,sant insarcinata nu am un loc de munca si nu am asigurare medicala,nu am bani pentru o asigurare medicala.
cum as putea sa procedez ?
o alta intrebare asigurare medicala se face cu alte firme sau doar cu statul
Discuție facturi
factura proforma ,ce este si daca persoana sare o cere poate scoate bani din baca cu aceasta factura proforma.
Discuție acte
sant cetatean italian am deschis o firma in romania cu cocubina mea am contract de chirie unde locuiesc,intrebarea mea este ce acte imi trebuie pentru a avea domiciliul si ce demersuri trebuie sa fac.Nu santem casatoriti avem si o fetita nascuta in italia ,pentru ia am facut certificat de nastere in ro.locuim inpreuna.
VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS DETALIAT
Discuție enel
BUNA ZIUASTAU CU CHIRIE DE 15 ZILE LA CASA IN OGRADA,APARTINE DE TANDAREI.CAND AM INTRAT IN CASA AM LUAT NR. CE LA CONTOAR CARE ERA 181,PROBLEMA ESTE CA CONSUM CU FRIGIDER,2 CALCULATOARE UN TELEVIZOR MIC,BECURI CONSUM REDUS.AM CONSTATAT UN CONSUM DE 117 KW AN 15 ZILE,MI SE PARE EXAGERAT.CONTUARUL ESTE ELECTRONIC.
UNDE AS PUTEA SA MA ADRESEZ.ASTEPT RSP.DMV.
Răspuns la discuția Medic de familie
VA MULTUMESC.CU STIMA CLAUDIA ELENA:vishenka:
BUNA ZIUA
FICA MEA ARE 6 ANI ,EU SI SOTUL NU AVEM MEDIC DE FAMILIE,NEAVAND UN CONTRAC DE MUNCA.FATA MEA ARE DREPTUL LA MEDIC DE FAMILIE FIND MINORA.?POT SA O INSCRIU ?:">
Răspuns la discuția alocatie
ma scuzati sant sadisfacuta de raspuns ,Va Multumesc=D>
Răspuns la discuția alocatie
multumesc dar raspunsul unde e?Are dreptul la alocatie fica mea chiar daca concubinul meu nu are domiciliul in romania:">
Discuție alocatie
Buna ziua sant cetatean roman am nascut in italia si am trait acolo 7 ani,fetita nu am declarato in romania,tatal este italiantraim inpreuna dar nu santem legal casatoriti.Ne-am mutat de cateva luni in romania si am facut certificat de nastere fetitei roman,in primarie mi sa spus ca fetita nu are dreptul la alocatie,pentru ca tatal nu are domiciliul in romania...specific nu santem casatoriti. este adevarat?
Tatal nu munceste in italia avem o firma deschisa de o luna inpreuna in romania.
VA MULTUMESC CLAUDIA
Răspuns la discuția drepturi
Va Multumesc.