Buna ziua.in urma cu 30 de zile am facut o reclamatie la protectia consumatorului care normal trebuia sa primesc un raspuns in 30 de zile,inregistrata si cu un bon care il detin,si nu am primit nici un raspuns nici dupa 35 de zile.ce ma sfatuiti sa fac?multumesc anticipat
buna.in anul 2006 am contractat un credit cu buletinul fara giranti si fara garantii in valoare de 6800 lei,am achitat ratele pana in sept 2010.ajungand din lipsa unui loc de munca in imposibilitatea de a plati ratele in continuare am ramas restant cu suma de 750 lei.recent am primit o instiintare ca daca nu platesc suma se va ajunge la executare silita,dar nu detin pe numele meu decat o rabla de dacie cu care mai merg la piata.daca fac un contract de vanzare cumparare prin notariat altei persoane va mai putea fi pus sechestru pe aceasta.multumesc anticipat
inteleg,dar eu am un proces co o persoana care locuieste in alt judet si nu ma pot prezenta la proces din cauza amenintarilor cu moartea,sa zicem ca pierd procesul din cauza neprezentarii,ce pot face in acest caz?
cineva la care am inprumutat o suma de bani,mi-a restituit banii trimitand-ui prin banca si a bifat ca fiind datorie.in urma unor certuri cu acea persoana,mi-a spus ca ma da in judecata si mii ia inapoi.este posibil asa ceva?si plus de asta el este din alt judet si daca merg la proces imi iau si o bataie buna.ce pot face in cazul asta?multumesc anticipat.
in urma cu cateva luni am lucrat la o firma de constructii unde mi s-a promis ca mi se face contract de munca,am lucrat in jur de 1 an iar ultimele 5 luni nu mi-a fost platit nici salariul in jur de 5000 ron.cum as putea recupera aceasta suma.va multumesc
problema mea este ca am primit o datorie de la cineva prin banca iar acesta sustine ca i-a trimis cu titlu de imprumut si cai vrea inapoi ,ca ma da in judecata,dar cand am ridicat banii de la banca mie nu mi s-a spus ca sunt cu titlu de imprumut si nu am semnat decat chitanta de primire.ce pot face in acest caz?
problema este ca un prieten care imi era dator mi-a trimis banii prin banca iar acum sii vrea inapoi precum ca au fost cu titlu de imprumut si ma da in judecata,dar la banca nu mi s-a spus ca ar fi cu titlu de imprumut.va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez