Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie Publica, prin urmare sunt Funtionar Public. In data de 05.04.2014, am fost angajata inspector asistent, cu un salariu minim pe economie. In momentul de fata, salariul de baza este de 1470 lei(total plata 1248). Mentionez ca am 9 ani vechime in campul muncii. Nu stiu de ce, dar consider ca nu este salariul corect. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu detalii privind pensia alimentara . Am divortat , copilul a ramas in grija mea si acum nu stiu cum sa procedez pentru pensia alimentara . Mentionez ca fostul sot a lucrat in cadrul MAI , fost politist de friontiera , actualmente pensionar pe caz de boala. Care sunt pasii de urmat pentru ca , fiica mea sa-si primeasca drepturile ?
Nu am nici-o factura de la constructia casei, singurele facturi sunt cele de la mobilier.
Buna ziua !
Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul 1995 pe un teren care este al primariei si este in concesiune pe numele socrului meu, casa nu are inca un act de proprietate , dar autorizatia de constructie, proiectul sunt pe numele socrului. In registrul agricol de la primarie figureaza sotul meu, toate utilitatile sunt pe numele sotului . Vreau sa-mi spuneti va rog daca am dreptul la casa mea la care am muncit de la temelie . Am martori care ma pot sustine ca aceasta locuinta a fost construita impreuna cu sotul meu si ca nu este a socrului . Mentionez ca sunt in divort si am fost data afara din casa impreuna cu copilul meu , de catre sot si socru , toate lucrurile sunt in casa, nu am luat absolut nimic. Va rog mult sa ma ajutati . :(
Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie ca functionar public de doi ani si opt luni, as dori sa-mi iau concediu fara plata pentu o perioada de un an ca sa merg in italia la munca. Va rog frumos sa-mi spuneti daca am acest drept deoarece nu vreau sa-mi pierd actualul loc de munca . Va multumesc !
Buna ziua, lucrez la o primarie referent III cu atributii de asistent social , vreau sa va spun ca salariul meu este de 705 lei pe luna la care mai imi ramane in mana 520 lei , nu stiu unde sa caut sa ma documentez vreau sa stiu daca acesta este salariul corect. Persoana care se ocupa cu salarizarea la mn in institutie nu cred ca este corecta in salarizarea personalului. Mentionez ca am studii medii si am pe cartea de munca doar un an si sase luni. Multumesc.
Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul 2006 dupa care din motive foarte grele nu am putut efectua plata. Nu stiu cum dar din mai 2009 s-a preluat datoria de catre cei de la eos ksi si de atunci au facut rost de nr. meu de telefon si sunt amenintata in contiuu. Joi am fost sunata si mi s-a spus ca in termen de 5 zile o sa mi se faca executare silita. Azi am fost iarasi sunata si am fost anuntata ca telefonul este din partea unei firme de avocatura fara sa spuna de la ce firma sunt si m-au anuntat ca spre sfarsitul saptamanii o sa vina cineva sa n einstiinteze sau sa ne faca executarea silita. Am intrebat cat am de plata si a spus ca 50 de milioane de lei vechi, suma restanta fiind de 220 lei. Va rog sa-mi spuneti daca o sa fie ceva grav in toata situatia asta. Am sa ajung in judecata sau ce o sa-mi faca, eu nu lucrez nicaieri si nici sotul meu, singurul venit este alocatia fiului meu in varsta de 4 ani. Va multumesc.
Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul 2006 dupa care din motive foarte grele nu am putut efectua plata. Nu stiu cum dar din mai 2009 s-a preluat datoria de catre cei de la eos ksi si de atunci au facut rost de nr. meu de telefon si sunt amenintata in contiuu. Joi am fost sunata si mi s-a spus ca in termen de 5 zile o sa mi se faca executare silita. Azi am fost iarasi sunata si am fost anuntata ca telefonul este din partea unei firme de avocatura fara sa spuna de la ce firma sunt si m-au anuntat ca spre sfarsitul saptamanii o sa vina cineva sa n einstiinteze sau sa ne faca executarea silita. Am intrebat cat am de plata si a spus ca 50 de milioane de lei vechi, suma restanta fiind de 220 lei. Va rog sa-mi spuneti daca o sa fie ceva grav in toata situatia asta. Am sa ajung in judecata sau ce o sa-mi faca, eu nu lucrez nicaieri si nici sotul meu, singurul venit este alocatia fiului meu in varsta de 4 ani. Va multumesc.
buna ziua , am fost sunata acum de o firma de avocatura ca spre sfarsitul saptamanii vine nu stiu cine sa-mi faca executare silita pentru un contract la vodafone pe care nu l-am mai platit din luna iulie anul 2006. vreau sa va spun ca nu expirase contractul dar nu am mai platit ca nu am mai avut bani.
ce este de facut?