Buna ziua
Ma confrunt cu HG asta 490/2011. Mi se cere bransarea curentului electric subteran, ci nu suprateran. Imobilul este o anexa gospodaresca. Subteran costa 1000 euro si dureaza 3 luni, iar suprateran dureaza o luna si costa 300 euro.
E diferenta foarte mare.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog? Daca mai am vreo sansa sa pun suprateran? Vreo exceptie?
Electrica mi a dat raspuns in scris ca ar fi de acord suprateran , sub rezerva aprobarii de catre Primarie. Iar Primaria nu vrea sa auda.
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se poate recupera creanta in cazul biletelor refuzate: somatia de plata sau investirea cu formula executorie a biletelor refuzate?
Investirea se face la judecatorie?
va multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu daca se pot cere penalitati de intarziere la facturi, in lipsa unui contract.
De asemenea, va rog sa ma ajutati cu un model de somatie cu modificarile la zi
multumesc ptr raspuns..
la fond nici nu ne a lasat judecatoarea sa chemam martori,ca aveam...inclusiv declaratii cu semnaturi cu martori ca n a semnat ,dar banii s au luat..acestea s au pus la probe,dar judecatoarea ne a intrebat daca sunt inregistrate in firma sau la itm...si nu erau...ptr ca nu stiam ..noi le am facut doar in cadrul firmei noastre...nu stiu..trebuie gasita o usita sa l potolim pe domnul..mai l am si cununat pe nenorocit..avem poze cu el,ca nasi si tot ...