Nitu_Virgeenia a scris:
Pai, ati mai avea o solutie: data fiind complicatele cai ale justitiei romanest (pe care nu sper sa le vad decurcate in viata asta, poate in alta reicarnare - daca n-o fi sub forma de caine) coroborat cu dreptul dumneavoastra de a beneficia de rezultatul muncii depuse
PUTETI SOLICITA CA ANGAJATORUL SA VA PLATEASCA IN NUMERAR PE DURATA DETERMINATA, INCHEIND IN ACEST SENS UN ADITIONAL LA CONTRACTUL DE MUNCA (daca aceasta forma de plata este prevazuta in contract) a sau o CONVENTIE INTRE D-VOASTRA SI ANGAJATOR CU AVIZELE NECESARE: serv. financiar, resurse umane, juristul intreprinderii, (asta deoarece nici o lege din tara asta nu va poate obliga sa acceptati plata in cont, dar asta deja este o alta discutie).
Va doresc succes.
Multumesc pt urarea de final.
Am incercat si nu se admite; la noi se deruleaza sume numerar din incasari si la anumite valori se cer anumite masuri de securitate, asa incat s-a decis ca plata salariilor sa se faca doar pe carduri. Noi suntem unitate bugetara si sunt extrem de multi salariati in situatii de executare, cu popriri.
Ceea ce ma intereseaza cu precadere este obligatia legala a executorului in fata unei decizii a unei instante, definitiva si irevocabila. Nu a avut decenta sa-mi raspunda la nicio adresa pana acum, nici alb, nici negru, daramite sa mai intreprinda ceva legat de suspendarea executarii. Cel putin legea bunului simt care cere sa raspunzi cand cineva ti se adreseaza, repetat, o incalca. Daca incalca altceva nu m-am dumirit inca, de aceea sunt pe forum.
Toate bune tuturor!
@Jocandi, multumesc,dl bej e mai interesat de breasla dansului decat de opozitie.