Buna seara,am intocmit cu matusa mea un contract de v.c cu clauza de intretinere in 2007, intre timp matusa mea sa razgandit si ma dat in judecata ptr rezilirea contractului de v.c.asta a fost in anul 2009,ne-am judecat timp de 3 ani mai exact pana in 2011, in tot acest timp am locuit cu dansa in casa,din fericire am gastigat acest proces, dupa care m-am mutat cu chirie, eu din 2011 si pana in prezent am incercat sa imi respect clauzele din contract dar d-na nu prea sta acasa,din septembrie 2012 nu reusesc sa dau de d-na e posibil sa locuiasca la o alta persoana care o ingrijeste,tin sa va spun ca nu tine legatura cu mine si nu stiu nimic de dansa. intrebarea mea este, poate sa faca vrun act notarial in care sa spuna ca a avut acea persoana grija de ia? sau un act care sa imi daineza mai tarziu, tin sa mentionez ca refuza cu desavarsire sa tina legatura cu mine.
Va multumesc
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine Regulamentului forumului).
Buna ziua, va rog poate cineva sa-mi spuna si mie ce anume contine un cazier fiscal? ce anume se trece in el, as vrea sa stiu daca se trece si datoriile pe care le ai fata de stat, cum ar fi impozitul pe casa , mentionez ca vreau sa-mi fac un PFA la registru comertului .daca figurez cu acel impozit , pot sa-mi fac PFA? VA ROG SA IMI DATI SI MIE UN RASPUNS. VA MULTUMESC ANTICIPAT
Buna ziua , am incheiat un contract v.c. cu clauza de intretinere si uzufruct viager in anul 2003 cu matusa mea , intre timp matusa sa razgandit si ne-a deschis proces ptr reziliere contract in anul 2007 , in cele din urma am gastigat procesul cu bine,cu definitiv si irevocabil , in tot acest timp eu am locuit la dansa mai exact din 2002 pana in 2011 dupa ce am terminat cu procesul in 2011 am plecat de la dansa. De cand am plecat de la dansa eu m-am prezentat in fiecare saptamana cu alimente,medicamente etc, dar matusa nu ne deschide usa cu alte cuvinte refuza prestatia noastra. Intrebarea mea este este necesar sa ma duc in fiecare saptamana ?este o problema daca nu ma duc saptamanal ? mentionez ca nu sufera de nici o boala, cu alte cuviete este sanatoasa. vreau daca se poate un raspuns mai sigur ca pe viitor sa nu am probleme. Mai am o intrebare ,poate sa deschida un nou proces pe aceeiasi tema daca sa mai judecat ? Eu incerc sa respect clauza din contract dar dasa refuza tot ce i se aduce , sincera sa fiu nu mai vreau sa trec prin ce am trecut pana acum .V-am itrebat ptr ca ma tot ameninta ca nu se oreste aici si ca va deschide un nou proces. :sorry:
VA MULTUMESC
Va multumesc foarte mult ptr raspuns acum m-am linistit.
O zi buna!
parerea mea este ca retetarele ar trebui facute de aceia care fabrica produsele ca de exemplu, cozonacul, eu de unde sa stiu cata cantitate de faina ,zahar,oua pune la acel cozonac. parerea mea este ca firma ar fi trebuit sa aibe un dosar cu retetarele propri,pe care le foloseste la fiecare produs.
Buna ziua, eu sunt contabil primar la o shaormerie si covrigarie si as dori sa stiu ce responsabilitate are un contabil primar?daca poate primi amenzi de la garda financiara? si daca este datoria mea de a face retetare pentru produsele vandute ,eu neavand retetare nu pot sa le fac fisa de productie, intrebarea mea este daca ma trag pe mine la raspundere cei de la garda financiara? VA MUTUMESC
manea florentina a scris:
Parintii sotului au decedat din anul 1990 deci parinti nu erau in viata cand a decedat sotul meu. Pot sa vand fara sa fac seccesiunea pe partea de pamant a sotului?
Va multumesc
Parintii sotului au decedat de 20 ani, deci parinti nu erau in viata cand a decedat sotul meu. Pot sa vand fara sa fac seccesiunea pe partea de pamant a sotului?
Va multumesc
Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. sotului ii revide din pamant 1 pogon si 22 ari. Intrebarea mea este cat imi revine mie din pamant dupa succesiune? imi revine mie toata partea sotului sau se inparte cu ceilalti frati ? si daca acestia pot sa vanda fara sa faca succesiunea pe partea sotului?
manea florentina a scris:
Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. sotului ii revide din pamant 1 pogon si 22 ari. Intrebarea mea este cat imi revine mie din pamant dupa succesiune? imi revine mie toata partea sotului sau se inparte cu ceilalti frati ? si daca acestia pot sa vanda fara sa faca succesiunea pe partea sotului?
VA MULTUMESC