Bună ziua
Unde trebuie să cer adeverința conform anexei 6 din L 360/2023 .Am fost angajat la ICE (Institutu de Cercetari Electronice București) filiala Cluj-Napca
până la 01 12 1995. Cartea de Muncă a fost acolo pânî în dec. 1995- Instituția nu mai raspunde la datele de contact știute până în 2010, am impresia că s-a desființat.
Mulțumesc pentru un sfat util. Cu stimă.
ca proprietar în 2024 am 6 contracte de închiriere, pentru perioade diferite care nu se suprapun. Ce obligații fiscale am în plus față de situația în care aș fi avut 4 contracte/2024. Contractele (6) au fost declarate la ANAF în 2024.
Mulțumim
Bună seara
Sunt angajat pe perioadă determinată. Dacă doresc sa mă angajez în același timp part-time la o altă firmă, trebuie să cer aprobarea actualului angajator?
Mulțumesc.
Bună seara
Vă rog o clarificare
Sunt pensionar limită de vârstă din 2010.
Sunt angajat pe termen limitat din 16 .02.2023 (până în 30 .04.2024 cu perspective de prelungire)
Pot să fac o cerere de recalculare a pensiei pentru perioada suplimentară de lucru de 1 an, după un an de la această angajare? (ex. din 20.02 2024)
Ce acte sunt necesare?
Mulțumesc. O seară bună.
Bună seara
Am închiriat anul trecut un apartament la 4 persoane. Am făcut un contract de închiriere cu cei 4 chiriași, un singur contract în care sunt trecute toate cele 4 persoane. Conform noilor reglementări contractul trebuie înregistrat la ANAF, pentru asta se completează o cerere tip de înregistrare. Pe formularul tip este loc de completare chiriaș pentru o singură persoană. Cum trebuie să procedez pentru înregistrarea contractului?
Mulțumesc