avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters14410

Activitate ContSters14410

Răspuns la discuția vanzare-cumparare imobil
O prima masura ar fi ca sa stipulati in antecontract urmatoarea clauza:

"Noi partile contractante , convenim ca in cazul neindeplinirii obligatiilor de mai sus mentionate , partea in culpa sa fie pusa de drept in intarziere , prezenta promisiune bilaterala de vanzare cumparare constituind titlu executoriu pentru urmarirea sumei datorate, conform art 66 din Legea nr 36/1995."
Răspuns la discuția taxa radio
care este obiectul de activitate al companiei dvs?
Si eu m-am confruntat cu o situatie asemanatoare .M-am adresat bancii ....si cum era de asteptat nu s-a intamplat nimic. Opc s-a "agitat " doar prin citirea plangerii...mai departe nimic.

Sper sa aveti sanse mai mari decat mine.
Răspuns la discuția raspuns neaparat !!!
se poate face si de catre un topometrist care trebuie sa intocmeasca un plan de situatie.
Răspuns la discuția concediere abuziva
Va sfatuiesc ca la intoarcerea din concediul medical sa solicitati dvs incetarea contractului de munca cf art 55b Codul Muncii, si nu a 2a varianta cu desfacerea contractului de munca.
In ceea ce priveste desfacerea contractului de munca, in situatia in care angajatul savarseste o abatere disciplinara(parasirea postului in timpul serviciului), acesta poate fi concediat , nu inainte de a fi urmata procedura cercetarii disciplinare prealabile.
In urma cercetarii prealabile daca o sa fiti gasita vinovata (ceea ce cu siguranta se va intampla), o sa fiti concediata disciplinar cf art 61 lit a Codul Muncii. Daca raporturile dvs inceteaza cf art mai sus mentionat, cu siguranta la urmatoarea angajare o sa ridicati semne de intrebare celor de acolo si poate...se micsoreaza sansele de a gasi rapid un loc de munca cu o astfel de ''pata" notata in carnetul de munca.
Un lucru nu inteleg...daca au aparut acasa probleme...de ce nu ati cerut voie la parasirea unitatii?
Răspuns la discuția Oportunitati de cariera
=D> Felicitari pentru initiativa! Eu am facut parte din Elsa Sibiu ....sa stiti ca aveti ce castiga din experienta ELSA!
Reluarea activitatii se face la momentul in care copilul a implinit varsta de 2 ani.
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Nu exista nici un impediment in ceea ce priveste intabularea la date diferite a proprietatii.