avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate iuliavelici

Activitate iuliavelici

cineva mi-a intrat in calculator si mi-a sters niste emiluri f importante.pot sa le recuperez de undeva?emailuri primite si trimise.va rog sa-mi raspundeti!!
Răspuns la discuția agresiune verbala
mai am doar un sms si inca 2 in care ma ameninta ca va spune asta prietenilor mei.si fostul meu sot ar putea depune marturie ca i-a zis asa ceva prin telefon,pentru ca fostul meu sot nu avea nr.lui de telefon si se vede clar ca a fost sunat din strainatate
buna ziua.am primit de la fostul meu prieten un sms in care imi adresa cuvinte vulgare.au fost mai multe sms de felul acesta,cat si prin apeluri telefonice,dar am inteles de la firma de telefonie mobila ca ei nu au inregistrarile convorbirilor in sine.totodata l-a sunat pe fostul meu sot spunandu-i ca sunt prostituata si ca am site in care ma dezbrac pe internet,ceea ce este total neadevarat,si m-a amenintat ca urmeaza sa spuna tuturor prietenilor mei acest lucru.mentionez ca sms si apelurile sunt primite din strainatate.As putea sa-l dau in judecata pentru treaba asta sau mi-as pierde timpul degeaba?MULTUMESC pentru raspunsuri.
vreau sa plec in Germania cu o firma din Oradea care sustine ca mi se va face contract de munca din Romania,cu transport asigurat si toate bune...dar la cate tepe se iau in prezent...as vrea sa stiu daca este posibilitate sa verific cumva firma respectiva,daca sunt seriosi. Si inca ceva un contract de munca se poate trimite prin fax,eu il semnez si il trimit inapoi tot prin fax?
sunt divortata si am in intretinere un copil minor.in cazul in care plec in strainatate trebuie sa anunt la protectia copilului?voi face o procura la notariat pe mama mea.
vreau sa-mi infiintez o ii in germania.poate cineva sa ma ajute in legatura cu taxele de infiintare si mai departe codul fiscal pentru ii din germania.multumesc.
Discuție schimbare nume
sunt pfa si am terminat un divort in urma caruia trebuie sa-mi schimb numele,implicit si actele PFA-ului.ce acte imi trebuie si cat dureaza asta?cu actele merg in continuare?MULTUMESC.
Răspuns la discuția S-A MODIFICAT ORDONANTA???
CRED CA SUNT F MULTE PERSOANE CARE NU AU PLATIT LA SANATATE SI ACUM SUNT IN SITUATIA DE A NU PUTEA PLATI ACESTI BANI.NU SE POT STRANGE SEMNATURI PENTRU MODIFICAREA OBLIGATIVITATII DE A PLATI PE 5 ANI RATROACTIV? SA PLATIM,DAR DE LA 1 IULIE:help:
Răspuns la discuția S-A MODIFICAT ORDONANTA???
da,mi se parea mie ca n-am inteles bine,vorbea si copilul meu...m-am bucurat degeaba#-o deci tot voi plati pe ultimii 5 ani ceva ce nu am folosit/#-CHIAR NU VEDE NIMENI CAT DE INCORECTA ESTE LEGEA ASTA??
Azi am auzit bine la stiri ca pfa-urile vor plati impozit 16% ca si pana acum si contributii la sanatate optional??AUD SI EU O LEGE CORECTA??=D> sa plateasca cine beneficiaza =D>