avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate kodrutz

Activitate kodrutz

Am vorbit cu banca si am elucidat misterul. Atata timp cat contul nu trece pe minus, nu e nici o problema si pot achita si daca plec la alta companie.

Va multumesc frumos pentru raspuns

O zi frumoasa!
Multumesc pentru raspuns.
Nu cred insa ca se va folosi aceeasi banca. Ce se poate intampla daca nu anunt banca de schimbare si virez banii in continuare urmand sa inchid cardul cand se ramburseaza suma integral?

Multumesc anticipat
Buna ziua,

La firma unde lucrez in prezent am facut un overdraft pe cardul de salar. Daca intentionez sa plec la alta firma si platesc (virez) in continuare in fiecare luna o suma de bani pe cardul pe care am overdraftul (fara ai folosi ulterior), poate banca sa imi ceara sa rambursez intreaga suma? Este necesar sa achit suma integrala in momentul cand plec sau pot, asa cum am spus mai sus, sa acoper intreaga suma in urmatoarele 3 luni, cu toate ca nu mai lucrez in firma respectiva?

Va multumesc anticipat pentru raspuns

Buna ziua,

Am o nelamurire cu privire la locul de eliberare al cazierului. Sunt nascut in Caras-Severin, dar domiciliez in Bihor. Sunt in situatia in care am nevoie de cazier pentru schimbarea locului de munca. Intrebarea este: cazierul se obtine din judetul in care m-am nascut, in cel care domiciliez sau in ambele judete?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
am fost somer indemnizat timp de 6 luni, din iulie 2010 pana in 26 ianuarie 2011, care a fost de altfel si ultima vizita la somaj, cei de acolo spunandu-mi ca am terminat cu ei...In acest context am ramas in evidenta lor? Din 17 februarie voi incepe serviciul intr-un alt judet si as dori sa stiu daca trebuie sa duc ceva ( contract de munca sau oferta de munca) la AJOFM-ul de care apartineam pe perioada cat primeam indemnizatie de somaj.

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 din Codul Muncii...am depus actele de somaj la AJOFM Caras- Severin in luna iulie, anul curent...in data de 10 august am fost prima data la semnat, unde mi s-a comunicat o data din luna septembrie...astazi am primit somajul acasa, in valoare de doar 74 Ron...care e sa fie cauza? pe cupon scrie " Cupon mandat de plata ajutor de somaj" si e pe luna iulie... ce diferente exista intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj?
Răspuns la discuția am dreptul la somaj?
va multumesc frumos pt promptitudine si raspuns
Răspuns la discuția am dreptul la somaj?
din cate am citit, indicatorul asta e cam 500 lei...asta inseamna ca daca am venituri mai mici de 500 am dreptul si daca depasesc nu am dreptul?e prima data cand ma confrunt cu asa ceva...
buna ziua,
tinand cont ca am fost concediat de la locul de munca in baza art 65 din Codul Muncii, si in timpul liber ma ocup si de asigurari, ele nefiind un venit constant, am dreptul la indemnizatie de somaj?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția impunerea demisiei
sa te dea firma afara...in nici un caz sa nu semnezi demisia...asa am facut si eu...din cate stiu, ar trebui sa faca dovada ca tu esti vinovata de lipsa respectiva...de aceea cel mai bine e, atunci cand se face un inventar, sa se faca cu proces verbal de predare-primire...