avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate avo_ema

Activitate avo_ema

puteti depune plangerea penala pt denunt calomnios atat la Politie cat si la Parchetul care a solutionat plangerea penala formulata impotriva dvs.
succes
Spuneti ca aveti de-a face cu niste procesomani ce v-au plimbat 4 ani prin tribunale. Cheltuielile de judecata ocazionate cu aceste procese le puteati cere in cadrul respectivelor dosare, fara sa fi fost obligata sa platiti vreo taxa de timbru. In ceea ce priveste eventualele daune morale despre care ati facut vorbire, acestea pot fi solicitate fara a plati taxa de timbru doar intr-o cauza penala in care dvs sa aveti calitatea de parte vatamata/parte civila. Insa daca intr-adevar impotriva dvs s-a formulat o plangere penala in urma careia s-a dispus neinceperea urmaririi penale, puteti formula la randul dvs o plangere penala impotriva lor, pentru denunt calomnios in care puteti solicita daunele amintite, cu conditia de a dovedi vatamarea psihica pricinuita. Si nu in ultimul rand, daca sunteti chemata in judecata in mod repetat, abuziv, neintemeiat, puteti formula o plangere pentru abuz de drept. Aveti grija sa nu deveniti dvs o procesomana :D
este imposibil sa fii modificat actul constitutiv fara ca si tu sa fii participat la Adunarea Generala a Asociatilor, decat daca inainte de plecare ai lasat vreo procura vreunuia dintre ei sau unei tertze persoane. Poti solicita dizolvarea societatii pentru motivul gravelor neintelegeri intre asociati, trecendu-se la lichidarea acesteia. astfel se va face si o expertiza contabila la solicitarea celui interesat. 0721.200.607
fa-i asociatului tau o notificare pentru convocarea AGA si propune-i sa cumpere partile sociale care iti revin, consemneaza refuzul sau intr-un proces verbal, apoi cauta un alt cumparator al partilor sociale (o tertza persoana). care este pretul unei parti sociale?
depinde in ce tara este plecat. fa o adresa la consulatul roman din tara respectiva pentru a afla domiciliul si locul de munca. sau da-l in judecata la adresa ultimului sau domiciliu din romania, pentru majorarea pensiei de intretinere. dar daca nu ai datele cu privire la domiciliul sau din strainatate dar mai ales a veniturilor sale si a locului de munca, ti se va da o sentinta de majorare a pensiei de intretinere raportat la venitul minim pe economia nationala respectiv cca 750.000 rol.:(
Răspuns la discuția Tata violent
este foarte trist ceea ce vi se intampla. procedeaza in felul urmator: conform L217/22.05.2003 - pentru prevenirea si combaterea violentei in familie - mergi si fa o sesizare la Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si la Agentia Nationala pentru protectia familiei, iar acestia sunt obligati sa medieze conflictele violente pana la sesizarea procurorului pentru decaderea din drepturile parintesti conform art. 306 cod penal, pentru rele tratamente aplicate minorului.
Răspuns la discuția pensie alimentara !!!!!!!!!!!!!
nu are dreptul de a te da pe tine in judecata cu privire la pensia de intretinere al copilului sotului tau. poate cere instantei de judecata intr-un eventual proces de majorare a pensiei, sa oblige institutia la acre lucreaza tatal sa comunice instantei copia contractului de munca, iar instanta va aprecia daca este util.
Răspuns la discuția hotarare a comitetului de bloc
nu
Răspuns la discuția Legea 10/2001 si Legea 247/2005
daca notificarea in baza L10/01, a fost facuta in termen, atunci sigur ca poti continua solutionarea cererii de retrocedare. In cazul in care Primaria nu ti-a trimis nici un raspuns cu privire la notificare atunci mergi la Registratura Generala PMB si solicita printr-o cerere sa ti se comunice stadiul dosarului.