avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate maryusit200

Activitate maryusit200

in 2006 am inceput constructia casei si nu am facut receptia lucrari la terminare. nu am prelungit autorizatia de constructie in termenul legal. ce pot face acum sa intabulez imobilul la cartea funciara.
in urma cu cinci ani am inceput constructia casei, cu toate actele in regula : autorizatie de constructie.
dar nu am facut finalizarea lucrari si nici nu am prelungit autorizatia de canstructie. ce pot face acum pentru a putea inscrie imobilul si intra in legalitate.
acum doi ani soacra mea care avea trei fete este convinsa de doua dintre fete sa faca acte de vanzare uneia dintre fete,fara ca cea dea treia fata sa stie ceva . in momentul vazari mentionez ca vanzatoarea era pensionata pe caz de boala la psihiatrie si era suferinda de cancer cerebral cu metastaze in faza terminala (a mai trait doua luni dupa acea). vanzare facuta fictiv , cumparatorul nu detinea bani pentru cumparare. la putin timp aceasta revinde apartamentul tot fictiv celelalte surori. acum cea dea treia sora poate sa mai faca ceva sa doboare aceste acte sau sa recupereze partea ei? mentionez ca toate cheltuielile de inmormantare, spitalizare etc au fost facute de toate trei surorile. multumesc anticipat pentru raspunsuri
am imprumutat acum 2 ani suma de 15 mii euro unei persoane fizice prin contract de imprumut la notar cu garantie imobiliare(titlu executor). nu mi se restitue bani ce trebue sa fac?
am construit o casa dar nu am respectat proiectul..mi-a expirat autorizatia de constructie si nu am facut receptia. doresc sa fac o actiune in constatare
doresc sa intru in legalitate cu o constructie careia ia expirat autorizatia de constructie (de la care m-am cam abatut).Doresc un avocat care sa imi faca o actiune in constatare. pt craiova
am obtinut in 2004 autorizatia de constructie pentru p+m,am construit dat nu am respetat proiectul initial.nu am depus la primarie finalizarea lucrari.ce trebue sa fac sa intru in legalitate cu constructia