avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate CRISTINA CATONA

Activitate CRISTINA CATONA

In condițiile in care angajata a fost soția administratorului pana in anul 2015, dansa a fost angajata cu contract de munca pe funcția de manager marketing ,din anul 2010, nu s-a prezentat niciodată la locul de munca dar a fost pontata, nu are semnate statele de plata. Între timp după divorț și-a schimbat și actul de identitate și nu l-a prezentat nici in momentul de fata. Administratorul ce poate sa facă in aceste condiții? Cum se poate încheia acest contract fiind amenințat ca dacă i se va încheia contractul de munca va face sesizare la ITM pt plata salariilor .! Contractul a fost încheiat pe un salariu brut de 2000 lei. Menționez ca dansa in tot acest timp a desfășurat alte activități unde nu știm dacă au fost cu forme legale. Care ar fi primul pas care ar trebui sa-l facem pt a încheia acest contract și fără sa ii achitam salariile de pe statele de plata nesemnate. Este logic ca nu cred ca exista vreo persoana care ar lucra 7 fără sa i se plătească salariul. Este o intenție de a dânsei de a i se conduce un contract de munca fără sa muncească dar sa-i fie achitate toate contribuțiile la stat.
buna ziua, daca am studii superioare si ma angajez la o firma pe un post unde nu sunt necesare studiile superioare , angajatorul este obligat sa ma angajeze cu un salar minim pentru cei cu studii superioare sau cu salar minim pe economie?
buna ziua , as dorii sa fiu informata ce se intampla cu creditul bancar pentru nevoi personale fara ipoteca pe care sotul meu la luat , el fiind platitorul(beneficiarul) iar eu sunt coplatitor ,daca vrem sa divortam iar eu nu vreau sa-l platesc pe motivul ca nu am beneficiat de acei bani. ma obliga sa platesc si eu?si care va fi procedeul in instanta?
este vreo problema daca inregistrm chitanta din luna trecuta in luna actuala?
Discuție plata CASS
buna , as dorii sa stiu cu cate luni inainte ar trebui sa platim asigurarea obligatorie de sanatate la stat pentru persoana fizica neangajata,ca sa beneficiez de zile de spitalizare fara sa platim spitalizarea ?
sotul meu a avut o firma asociatie familiara, unde a acumulat datorii atat la casa de pensii cat si la finantele locale , in ultimele 2 luni a fost angajat la o alta firma, fara sa inchida A.F -ul, ramanand incontinuare cu datoriile la CAS si la finante.A inteles ca se va pune sechestru pe pensia mea de boala(sotia) sau isi vor recupera datoriile prin executare silita. Casa este mostenita de catre mine, iar trecerea in proprietate nu a fost definitivata.La judecatorie s-a facut un document prin care noi doi am depagubit ceilalti mostenitori, iar prin predarea acestui act la cadastru se facea localizarea prin gps si inta automat pe numele nostru,dar acest act nu a mai fost predat dat fiind faptul ca sotul a decedat, in CF singurul proprietar a ramas tatal meu cel de la care am primit mostenirea. Intrebarea mea este: daca nu platesc datoriile la stat (nu-mi permit sa la platesc) ce consecinte voi suporta?mentionez ca nu am facut parte din acesta asociatie familiara decat el singur.va multumesc. astept raspuns.
Discuție fisa postului
buna ziua, daca stie cineva o fisa postului pentru operatori jocuri de noroc care au acces la bani, as dorii un model va rog frumo