avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate adrian197412

Activitate adrian197412

primesc de foarte multe ori amenintari din partea vecinilor imi usuca florile de linga gard ma ameninta ca-mi omoara ciini (pichinez)toate acestea pt ca eu nu am martori .va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma adresez cuiva si cum trebuiev sa o fac.i-mi doresc liniste .va rog sa-mi raspundeti .va multumesc
extrem de recalcitranti,dar foarte atenti,primesc numeroase jicniri si tot felul de injurii.va mai aduc la cunostiinta ca respectivii imi usca florile de linga gard .ma ameninta frecvent invocind faptul ca nu am ce face ca nu am martori .va rog ajutati-ma.care este calea legala si cui trebuie sa ma adresez.va multumesc anticipat.
va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac in legatura cu vecinii mei care sant foarte recalcitranti.ii tratez cu indiferenta ,nu comunic cu ei ,evit chiar sa ne vedem,darei nu scapa nici o ocazie sa ma vb de rau si sa-mi denigreze familia.am incercat de multe ori sa inchei orice chestiune,dar ei gasesc mereu altceva si altceva.sint foarte rau intentionati genul reclamagii.nu stiu cum sa abordez subiectul din punct de vedere legal,nu-mi doresc decit liniste.astept cu nerabdare sfaturile dv.va multumesc anticipat.
Gardul despre care va vorbesc este gard cu temelie de beton si plasa de sirma prinsa in stilpi de teava.se afla pe limita dintr-e proprietatea mea si a vecinului meu.de o perioada de timp intr-e fam noastre au avut loc anumite neintelegeri s-i nu am mai comunicat.plasa s-a deteriorat si tr facuta o reparatie a gardului ceeace am si facut .am reparat 75%din gard inlocuind plasa cu tabla ondulata .cealalta portiune nu pot sa o mai repar deoarece intimpin un refuz din partea vecinilor mei.tabla a fost montata in partea mea pe suport metalic ,deci nu pe jumatatea stilpilor,in inter proprietatii mele fara a afecta in vreun fel proprietatea acestuia ,as vrea sa-mi spuneti care este calea legala ,pt ca acest element turbulent imi strica zilele.privitor la acl camin de scurgere :toate scurgerile gosp vecinilor mei sint an inter iorul proprietatii mele ,facute in timpurile bune .ma gandeam la o razbunare dar nu-mi sta in fire .am nevoie de sfatul dumneavoastra mai mult decat orice.daca ma-m facut inteles va multumesc pt timpul acordat.cu stima si consideratie.
Vecinul meu ,baiat bun si hot de vorba a obtinut verbal din partea mea ,baiat mai de la tara acordul verbal pentru a-si face scurgerile aferente unei gospodari intr-un camin care se afla pe proprietatea mea ,in urma unor discutii in contradictoriu am decis astuparea acestui camin.Va aduc la cunostiinta ca vecinul este cel care refuza sa-mi dea acordul pt terminarea gardului ,si face din tintar armasar,de,casatorit cu nepoata primarului.va rog sa-mi dati un sfat .parereadumneavoastra conteaza enorm.va multumesc foarte mult.
Va rog sa-mi dati o varianta de raspuns privitoare la urm problema.in urma cu ceva timp,am decis sa repar gardul care desparte proprietatea mea de a vecinului.amrealizat acest lucru in proportie de 75%.gardul cel vechi a fost reparat prin schimbarea plasei de sirma,cu tabla ondulata ,nu sa facut nici un fel de modificare la structura de beton.Cind am vrut sa continui reparatia am intimpinat un refuz din partea vecinilor ,care tin mai mult la fierul ruginit.Va rog respectuos sa-mi dati o solutie .va aduc la cunostiinta ca si gardul facut in urma cu multi ani afost facut fara participarea financiara a acestora.as vrea sa tineti cont de un aspect al acestei probleme ,vecinul meu este un tip infumurat ,nu se poate discuta civilizat.va multumesc anticipat