avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate valeriu33

Activitate valeriu33

Salutare tuturor, cinste celor ce au facut siteul avocat, fratilor dati-mi o mina de ajutor, ca nu mai inteleg nimic, sotia mea trebuie sa nasca in luna mai, noi deja sintem hotariti ca mama sa stea 2 ani cu copilul si evident sa primeasca indemnizatia ( ca are cotizare minim 1 an)intrebarea este : poate sta acasa cu copilul in cic cei 2 ani fara sa ne deranjeze patronatele... ? multumesc anticipat.B-)
Inca de la inceput tin sa va salut pe toti acei care participati la deslusirea diverselor probleme ale rominilor ,cu care se confrunta in fiecare zi,sotia mea lucreaza din luna aprilie 2011 cu carte de munca ,contract sde munca pe perioada nedeterminata,suntem in luna septembrie si am aflat ca o sa avem un copil,intrebarea este: cit trebuie sa cotizeze la stat ca si perioada ca sa poata primi acea indemnizatie ptr crestere copil, multumim anticipat;)
buna seara tuturor,multumesc anticipat,sunteti de milioane oferind informatii pretioase nevoiasilor:( cum sunt eu de exemplu, poveste incepe din vara trecuta 2010,cind in luna iunie mi sa treminat perioada de 2 ani de cic,am fost in somaj urmatoarele 4 luni fiindca firma na mai existat,apoi ma-m angajat la o firma(farmacie) care m-a angajat cu cm pe perioada nedeterminata cu promisiunea ca in urmatoarele 2 sapt se deschide faramacia,de atunci si pina in acest moment farmacia nu s-a deschis(adica de 4 luni),in urma cu 2 zile am aflat ca sunt in cfs (eu nescriind asa ceva)de la itm dimbovita,patronul mi-a spus ca cine imi da bani si ma tine acasa(parerea mea e ca trebuia macar darile la stat sa fie platite),ce pot face sa il oblig sa-mi plateasca darile si cum pot intra in somaj fiindca nu are de gind sa deschida.:( Multumesc foarte mult
buna seara tuturor,am lucrat la o farmacie ca asistent farmacist,m-au bagat in somaj,de trei luni sunt in somaj,am gasit eu loc de munca,tot ca asistent farmacist,cu ce acte necesare trebuie sa ma prezint la itm pentru angajare si sa-mi faca patronul contract de munca ?Multumesc anticipat.=D>:D
Inca de la inceput multumesc tuturor acelora care au marea rabdare de a raspunde multimii mare intrebari,nelamurirea mea este urmatoarea: s-a tot zvonit si sa scris prin toate ziarele ca se scoate sau se anuleaza comisionul de administrare si ca banca nu are voie sai schimbe denumirea si altele,eu am un imprumut la o banca sa zicem bcr si in borderoul cerut de mine sa vad si eu cit mai am de plata si in cit timp,nu ca ar fi mica perioada,este de 7 ani,imi apare printre altele la retineri si comisionul de administrarecare in cazul meu este de 115 lei,ajutati-ma si spuneti-mi ce este de facut(nu am primit nimic acasa vizavi de contractul aditional),multumesc anticipat.X-(
daca poate cineva sa ma ajute si pe mine cu informatii privind:pe 13 in aceasta luna trebuie sa incep munca dupa acei 2 ani de cic,iar firma nu mai exista,ce trebuie sa fac ca sa intru in somaj ?,contabila firmei unde am lucrat spune ca nu ma poate baga in somaj,este adevarat ? ma trimite acasa fara somaj? multumesc anticipat tuturor:sorry:
multumesc tuturor care mi-ai oferit sfaturi
care este procedura ,ce acte trebuie sa depun ca sa ma primeasca la fostul loc de munca (asistent farmacist)daca in acesti doi ani de crestere copil s-a schimbat denumirea farmaciei si patronatul farmaciei?Multumesc anticipat.:(