avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate florin42

Activitate florin42

Am o hotărâre de sistare indiviziune de consiliu local pentru un tere(n .care sunt pașii următorii pt a finaliza tot? (Opține cf)
Am făcut o cerere către primărie pe nr de înregistrare primit scrie termen de rezolvare 30 zile calendaristice .... au trecut 90 .. ce pârghii am sa ii forțez sa i ni dea un răspuns? Sau sunt la mana angajaților primăriei când vor avea ei chef
A fost data în judecata soția pt obligata de a face..... ce e aia?
Nu știu am fost la un topograf am primit avizul bcpi apoi tomograful ma trimis la notar ..notarul la primărie

Liliana Gradinaru a scris:

Nu inteleg ce treaba are primaria cu iesirea din indiviziune, ce imobil este de implica autoritatea locala?

Am făcut o cerere la primărie sa delege un jurist la un notar pentru a semna o ieșire din indiviziune pe nr de înregistrare scria termen de rezolvare 30 zile calendaristice .au trecut cele 30 zile și primaria clnimic. Ce este de făcut?
Pentru o ieșire din indiviziune am semnături de la ocpi primărie dar un vecin refuza sa semneze deși eu am semnat pentru el .. doar cu instanta pot rezolva?
O cere a mea pentru ca primaria sa delege un jurist ca să semneze o ieșire din indiviziune a ajuns la serviciu contencios din cadrul primăriei înseamnă că e un litigiu?
Cu ce se ocupă serviciul contencios din cadrul unei primarii?
Bună ziua
Am trimis o cerere pentru a veni primaria la notar pentru o ieșire din indiviziune aprobata de ocpi ... am urmărit cererea pe site a fost la departamentul asociații de proprietari apoi la fond funciar acum vad ca este iăr la asociații de proprietari ..
Ce treaba au aia ?
Nu juriticul și fond funciar se ocupă?
Notari publici mai au arhiva de acum 20ani? Acum 20 de ani am semnat pentru ieșirea din indiviziune a unui vecin în care el a semnat și pentru mine acum când sa ies și eu nu mai vrea sa semneze cică a semnat o data . ..
Ce e de făcut?