avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate florin42

Activitate florin42

Acum 20 de ani am cumparat un teren pentru care am,platit inpozit ,acum i am facut cadastru nou .. ,a reiesit,ca am cu aproape 900 mp mai putin decat in acte si ca o parte din El, este intravilan, ..mi sa spus sa merg la registrul agricol la primarie pt al declara zis si facut ...dar cei,de la registrul agricol l au trimis la serviciul impunere persoane fizice .Acum vin si intreb de ce l au trimis la serviciul impunere persone fizice si de ce il tin de 3 saptamani la ei ? Ce poate dura atat in era digitala?
La mine erau 10 zile lucrătoare și au trecut 21.

Cornel Vasile a scris:

termenele de eliberare a documentelor şi datelor rezultate din furnizarea serviciilor de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi unităţile sale subordonate
[ link extern ] /

Care este termenul maxim de rezolvare a unei cereri la BCPI?
Am semnat un act de alipire la notar .. cam cât durează pana primesc cf? Având în vedere ca am numar cadastral nou pt terenul nou format eliberat de bcpi
As vrea sa știu dacă notarii trimit actele online sau fizic la bcpi
Am o hotărâre de sistare indiviziune de consiliu local pentru un tere(n .care sunt pașii următorii pt a finaliza tot? (Opține cf)
Am făcut o cerere către primărie pe nr de înregistrare primit scrie termen de rezolvare 30 zile calendaristice .... au trecut 90 .. ce pârghii am sa ii forțez sa i ni dea un răspuns? Sau sunt la mana angajaților primăriei când vor avea ei chef
A fost data în judecata soția pt obligata de a face..... ce e aia?
Nu știu am fost la un topograf am primit avizul bcpi apoi tomograful ma trimis la notar ..notarul la primărie

Liliana Gradinaru a scris:

Nu inteleg ce treaba are primaria cu iesirea din indiviziune, ce imobil este de implica autoritatea locala?

Am făcut o cerere la primărie sa delege un jurist la un notar pentru a semna o ieșire din indiviziune pe nr de înregistrare scria termen de rezolvare 30 zile calendaristice .au trecut cele 30 zile și primaria clnimic. Ce este de făcut?