Se poate sesiza judecatorul sindic cu o cerere in sensul aratat de dumneavoastra dar nu as vrea sa aveti impresia ca va sanctiona in vreun fel lichidatorul.
Puteti sa trimiteti pe e-mail : tribunalul-bucuresti@just.ro; tr-bucuresti@just.ro si mentionati neaparat numarul de dosar, sectia, termenul de judecata, etc.. insa nu veti avea confirmarea ca s-a receptionat si listat mesajul dumeavoastra si ca apoi s-a inregistrat la regsitratura.
Puteti sa trimiteti cu confirmare de primire si asa o sa aveti dovada comunicarii.
Puteti sa asteptati mult si bine raspunsul de la UNPIR insa o sa fie unul lapidar unde il va absolvi pe lichidator de vreo vine.
Sorry dar am trecut printr-o experienta similara si din pacate nu s-a rezolvat nimik.
Creditorii trebuie sa urmareasca BPI-ul daca se publica ceva, asa se face comunicarea in procedura falimentului, sau daca nu in arhiva la dosar.
Sigur exista convocarea publicata si este acoperit lichidatorul.
Deci am o dilema legat de creantele nascute in timpul procedurii de insolventa si cele nascute dupa deschiderea procedurii generale.
Cum se platesc aceastea si daca se inscriu in tabelul de creante si daca da cu ce titlu.
Nu o s-o solutioneze in fav dvs si astfel ca trebuie sa va canalizati energiile pe alt tip de actiune nu reclamatie.
In functie de faptele pe care vreti sa le reclamati aveti in dosarul de insolventa posibilitatea sa sesizati jud. sindic.
Daca se face vinovat de vreo fapta penala atunci la parchet.
La UNPIR sunt slabe sanse de sanctionare a lichidatorului.
Sa va dea in judecata ca ce? ca vrea sa se retraga?
Lasati-l sa va dea.
Si va puteti face apararea precum ati scris mai sus, ca asocierea presupune riscuri (pierderi) si castiguri.
Puteti sa va desocoti referitor la partile sociale asa cum zice actul constitutiv.
am constatat din nou ca in cadrul procesului ( pe fond) sindicul ori nu citeste ori se face ca nu intelege ce scriu partile implicate (excluzand lichidatorul).
Am indicat ca exista neconcordante fffff importante intre cele doua rapoarte depuse (prin registratura si copie BPI) aparent la fel insa cu modificari de substanta :
1. in raportul publicat in BPI nu se mentioneaza ca s-ar fi efectuat distribuiri intre creditori
2. in acelasi raport depus prin registratura instantei se mentioneaza ca s-a efectuat o distribuire intre creditori fara suma/data cu procesv verbal de distribuire anexat - dar fara anexa????
In dosar nu este depus nici un extras de cont desi am solicitat acest lucru nu e depusa nici o dovada - ordin de plata, cand s-au efectuat distribuirile
3. mai este intocmit inca un plan de distribuire dar din continut reiese ca de fapt pplanul nr. 1 de mai sus nu s-a facut in luna mentionata in insscrisurile existente la dosar.
Deci revin si intreb daca ma poate ajuta cineva:
1. un raport publicat in data de 10.05.2012 poate sa difere de raportul depus la registratura in data de 08.05.2012 ???
2. se depun la dosar dovezile de plata efectiva a sumelor de bani sau este indeajuns sa existe planul de distribuire?
3. planul de distribuire se poate depune direct in instanta in timpul sedintei de judecata fara a se depune prin registratura tribunalului asa cum prevede legea?
Ar trebuie sa i se respinga cererea ca prematur introdusa.
Asta daca nu care cumva va notifica inainte in sensul ca doreste sa se retraga din societate si ca si-ar dori si sa se desocoteasca cu ceilalti asociati.
Cititi ce scrie in actul constitutiv la cap privitoare la retragere/cesiune.