avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate loredanana

Activitate loredanana

Discuție Accident rutier
Buna ziua, in anul 2016 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier, el pe bicicleta fiind, l-a acrosat din spate o masina de politie.
Am angajat un avocat, am facut plangerea la politie am vrut sa vedem dosarul si procesul verbal de la locul accidentului, insa, desi avocatul a perceput onorariul la inceput, nu ne-a dat nimic care sa ateste ca i'am dat banii si ne tot amana spunand ca dosarul este la procuror si nu il poate vedea intrucat procurorul nu da un raspuns solicitarilor lui de a vedea dosarul.
Intrebarea mea este: atat dureaza de mult sa procuri un proces verbal? Ce pot sa fac in situatia data daca ma consider inselata de avocat?
Multumesc anticipat!
Buna seara, am o problema urgenta si as avea nevoie de un sfat.
Am cumparat cu un prieten un teren de 320 mp in acte jumatate/ jumatate. Pentru ca terenul are o deschidere de doar 15 m va trebui sa construim o casa cuplata deja am depus documentatia pentru certificatul de urbanism.El are bani sa termine partea la gata, eu nu , asa ca dupa ce o voi face la rosu vreau sa fac un credit cu ipoteca pe aceasta casa.Stiu ca pentru acest lucru imi trebuie sa am terenul dezmembrat si procesul verbal de receptie al casei printre multe altele.
Acum vine intrebarea: cum as punea sa fac proiectul astfel incat sa pot face fara probleme dezmembrarea dupa terminarea casei?

Va multumesc anticipat.
Sunt in aceeasi situatie cu dvs si ma intereseaza daca ati mai facut ceva cu concesionarea terenului, v-a dat drept de a extinde casa pana la urma?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Răspuns la discuția constructie teren inchiriat
Da , terenul de sub casa este cumparat odata cu casa.
Răspuns la discuția constructie teren inchiriat
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati...
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A (fostul ICRAL).In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren pe perioada nedeterminata(primaria nu are in vanzare acest teren).Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera sau cum pot cumpara acest teren.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua,va rog din suflet sa ma ajutati ...
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren.Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera.
Buna seara,
am cumparat o casa in baza legii 112/95 de la firma APOLODOR.S.A .In momentul cumpararii casei terenul nu a putut fi cumparat si se plateste firmei chirie pe teren.Intrebarea mea este daca pot extinde casa cu inca o camera.