buna ziua < am o nepotica la care tin foarte mult si de comun accord cu mama ei am stabilit sa o inscriu la mine la scoala sa-i pot acorda mai multa atentie .numai ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si timpul trece .am fost la un notariat pt a cere dupa mintea mea o procura notariala (declaratie ) prin care mama ei ma imputerniceste pe mine sa ma ocup de ingrijirea si educatia minorei si ce credeti??? NU se poate . va rog daca poate cineva sa ma indrume cum as putea rezolva aceasta problema ????pt ca normal nu vreau sa o decad pe mama ei din drepturi ci din contra vreau sa o ajut .ea mai avand acasa inca 2 copii si o situatie mai dificila.
m-i s-a intocmit dosar de executare pt plata impozitelor si penalitatilor acumulate datat pe 02.11.2011 si pe data de 11.11.2011m-i s-a blocat contul bancar.este normal???? nu a intrat in vigoare ordonanta data ca pana la sfarsitul anului contribuabilii care isi platesc datoriile li se reduc penalitatile cu 50% ??? administratia sectorului 4 a procedat corect???
daca este facut intre mine si proprietar un act de vanzare cumparare de mana si semnat de martori ,poate fi atacat si anulat in instanta atata timp cat martorii confirma veridicitatea actului?
o firma careia i-a iesit decizia de dizolvare din luna martie dar care nu a incheiat procedura de radiere mai depune declaratiile fiscale in continuare pana la radiere sau se considera ca deja inchisa.
daca macar aveau bunavointa de a trimite un extras de cont lunar.au fost intrebati si au raspuns ca era de datoria mea sa dau telefon si sa ma interesez.retineti sa dau telefon
am avut o rata la eurolines de 37 lei pe luna si m-am trezit acum la incheierea contractului cu o suma de plata mai mare decat imprumutul pe care l-am facut la ei .concluzia a fost fiecare scadenta daca a fost depasita s-a penalizat cu 45 de lei.chiar daca intirzierea a fost de numai o zi.ce pot face cu hotii astia?
am avut o angajata pe care in urma mai multor semnalari ca nu-si vede de treaba am dat-o afara pe data de 03.09 .ulterior am chemat-o la negocieri asteptand-o pana pe data de 15.09 data cu care i-am desfacut contractul de munca cu art 61 lit d .si azi ma trezesc ca sunt chemata in judecata la care a anexat un certificat medical din 29.09 in care ma anunta ca este gravida si nu am dreptul sa o dau afara.mentionez ca am referate destule in care este atentionata ca nu respecta regulamentul de ordine interioara. ce trebuie sa fac?
pe data de 28.05.2010 pe calea mosilor a avut loc un accident rutier pe linia de tramvai, din care victimele ,2 copii spitalizati dintre care unul decedat .intrebare: ai voie la un accident cu vatamare sa muti masina de la locul faptei inainte de sosirea organelor constatatoare?si de asemeni ai voie sa circuli pe lilia de tramvai unde sunt instalate delimitatoarede benzi? unde se incadreaza aceasta soferitain fata legii?