buna seara
am examen pt sustinerea lucrarii de licenta
licenta mi-a facut-o cineva citind-o acum problema este ca nu inteleg logica unei fraze :
10. Rezultatul exerciţiului -22.328 33.703
11. Impozitul pe profit 3.459 5.644
12. Rezultatul net al exerciţiului -25.787 28.059
deci se poate aplica impozit pe un rezultat negativ
astept urgent un raspusn
buna ziua
problema mea este ,cred eu, mai delicata acum 2 ani am intrat in prenatal cu adeverinta de la facultate unde eram primul an in acestei 2 ani nu am fregventat deloc cursurile facultatii pentru cel de-al 2 lea copil deja in varsta de un an mai pot lua adeverinta de la facultate pentru prelungirea prenatalului.tin sa mentionez ca nu am platita decat primul an de facultate integra va rog sa mi raspundeti nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa dar astept raspusnsuri
buna ziua intrebarea mea este:
am intentat divort am avut prima instanta in care am fost amandoi deacord cu el avand urmatoarea instanta in ianuarie pe 6 .ce se intampla daca noi ne am inpacat si nu mai vrem sa divortam?
va trebuii sa nasc undeva pe la sfarsitul lunii martie 2012,m-am angajat retroactiv de la 1 martie 2011 postul meu include o norma intreaga adica 8 ore .intrebarea mea este : daca incepand din luna noiembrie trec la un post cu jumatate de norma adica 4 ore voi mai putea lua indemnizatie pt cresterea copilului? sau ar mai exista o alta posibilitate sunt studenta la universitate de stat la id as putea sa ma transfer la zi in cazul asta as beneficia de indemnizatie?
cam asa suna inregistrarea
interprinderea achita factura furnizorilor dintr-un credit bancar pe termen scurt in valoare 1000 lei
sunt clasa a 10 si ma chinuii cu niste probleme aici in inregistrarea asat ce se intampla scad datoria fata de furnizor si ...........