avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate adriri

Activitate adriri

Discuție lamurire
As dori sa-mi spuna cineva in cunostinta de cauza, ce se intampla daca primesc somatie de la un executor judecatoresc si nu ma prezint la el. Care sunt pasii pe care ii face: vine pur si simplu la usa sau face verificari inainte sa vada daca detin imobilul pe numele meu?
Buna ziua
As dori sa stiu, daca ma angajez cu contract de munca in strainatate, mi se poate pune proprire pe salariu acolo?:sorry:
Răspuns la discuția executarea silita
Presupun ca, inainte de a veni la usa, executorul verifica daca detin bunuri imobile pe numele meu. Daca apartamentul nu e pus gaj si nu imi apartine, cum poate proba faptul ca eu detin bunuri in acel apartament? Mentionez ca stau cu socrii.
Va multumesc pentru timpul acordat.
As dori sa-mi spuna cineva in cunostinta de cauza daca exista vreo lege care sa-l impiedice pe executorul judecatoresc savina la usa unei persoane executate, daca apartamentul nu este proprietatea acestuia.
Si eu am avut aceasi problema cu aceeasi banca. Am mers la executor, am platit onorariul executorului si am facut un angajament de plata.A trebuit sa platesc si partea de onorariu a bancii :( . Am facut un angajament de plata pt o suma care o puteam plati dar cei de la banca m-au sunat si mi-au spus ca daca platesc numai suma respectiva penalitatile vor continua sa creasca in cuantum de 3 lei si ceva ope zi, asa ca am fost nevoita sa accept suma stabilita de ei!!#-o
Daca nu doriti bani in plus ci doar sa scapati de restante mai bine faceti reesalonare. E mai usor de obtinut in conditiile date.
Răspuns la discuția credit
Din cate am auzit si eu d-voastra ii mosteniti si bunurile si datoriile.Ar trebui sa renuntati la mostenire pt a scapa de datorii.
Răspuns la discuția credite de nevoi personale
Nu trimit asa repede dosarul la o firma de recuperare. Nici macar in baza de date a rau platnicilor nu va inscriu daca aveti mai putin de 30 zile intarziere.Sigur va vor contacta telefonic.:)
Răspuns la discuția renuntarea la mostenire
Nu a dat inca nici o declaratie de renuntare dar nu stie nici una nici cealalta cum trebuie sa procedeze. Va multumesc pentru amabilitate
Răspuns la discuția renuntarea la mostenire
Nu cea care locuieste in apartament vrea sa ramana cu el, iar cealalta vrea bani.