eu stiu ca la o cerere trebuie sa se raspunda in maxim 30 de zile insa in cazul de fata:"> mai faceti o plangere si specificati ca neprimind raspuns la cererea anterioara.......................aduceti iar in atentie................deoarece.............apoi asteptati iar 30 zile si vedeti poate se sesizeaza. la noi in tara totul se intampla cu intarziere sau invers decat normal.
din cate cunosc acel vecin ,,indispus,, va poate face o reclamatie ca nu aveti certificat medical la caine sau cand iesiti cu el afara nu-l tineti in lesa, cu botnita, ca nu curatati dupa el....dar nu va poate interzice sa aveti un animal de companie. asa fiecare dintre noi ii facem reguli vecinului: sa nu intre in bloc mai tarziu de ora 20, sa nu miste scaunul in bucatarie ca ma deranjeaza etc.:)) cred ca e plictisit vecinul si din lipsa de ocupatie face reguli ptr altii.
ai dreptate e vorba de aprox. 1 m care e limita de proprietate legala, restul e domeniul public. balcoanele sunt extinse in domeniul aerian si nu pe sol asa ca s-a respectat si legea. problema va fi ptr cel de la parter daca vrea sa-si faca balcon ca il va aseza pe terenul primariei si oricum ii trebuie autorizatie, aprobari...........
nu te stresa sa le explici ca nu vor sa inteleaga. atata timp cat sunt marcaje care indica nr de locuri si ei vad cum sunt dar sustin altceva, au chef de cearta si nu au cu cine.
nu cred ca exista ,, legea blocului,, ptr ca ptr orice incalcare de Lege presedintele, adminstratorul, cenzorul si comitetul executiv primesc amenzi usturatoare.
dar ma contrazic inca cu presedintele de asociatie care zice ca trebuie strans fondul de rulment iar eu zic ca daca proprietarii refuza sa-l plateasca ( acesta nu s-a discutat in adunarea generala) nu-i putem obliga. ce credeti e obligatoriu de platit sau nu?
mergeti la asociatie si spuneti ptr ca vecinul e obligat prin lage sa permita accesul in interior celor de la asociatie care ii va spune de schimbarea tevilor. nu are voie sa refuze. poate fi amendat.