am trimis acte pentru recalcularea pensiei pe 8 luni lucrate dupa stabilirea pensiei, am primit se decizia pe data de 16 mai , dar pe ultimul cupon de pensie [iunie2012] tot aceeasi suma figureaza. oare de cand primesc pensia dupa recalculare ,o sa mi se restituia diferenta [din febr.2012]? . multumesc .
daca am lucrat intr-o regie autonoma de stat si m-am pensionat de boala acuma de la 1 liulie . ccm prevede 10 salarii comp. credeti ca le pot primi ? multumesc
ce se intimpla daca nu deschid succesiunea dupa mama noastra care a decedat acum 2 ani iar tata acum 45 ani . suntem doi frati , tratele meu nu a facut nimic pentru parinti fiind plecat de 40 ani de acasa nu a acceptat nici succesiunea in cele 6 luni. eu m-am ocupat de toate . el mai are dreptul la mostenire?. multumesc
va rog f mult sa-mi spuneti daca stiti cazuri concrete despre situatii in care s-a condus cu permisul suspendat din necunoasterea legii. persoana nu are antecedente penale. ce pedeapsa poate primi? multumsc
va rog daca stie cineva dg. tulburare afectiva bipolara cu depresie severa ,in ce grad de incapacitate de munca se incadreaza . e vb de un barbat de 59 ani cu 32 ani de serviciu multumesc, cam la ce suma s-ar incadra pensia[% din salariu] muyltumesc.