buna ziua,
in urma cu doi ani am ramas fara serviciu, am mai multe imprumuturi si carduri de credit, unele banci m-au dat in judecata sa ma execute silit, apartamentul este scos la licitatie. Am reusit sa ma angajez cu greu si mi-a venit la firma sa-mi opreasca din salariu. Vreau sa intreb ce ma mai poate astepta si daca firma poate avea de suferit din cauza mea ca am datorii la banci, daca firma imi opreste banii, adica fac totul legal.
As vrea sa intreb, acum mi se opreste pentru prima banca, ce se intampla cu celelalte banci care sigur vor trimite si ei hartie la firma.
multumesc mult pentru raspunsuri!
da am un credit ipotecar si cateva carduri de credit, acum sunt divortat urmand ca banca sa vanda fostul imobil, creditul fiind atat pe numele meu cat si pe cel al fostei sotii.
multumesc mult.
Doresc sa ma casatoresc, dar ar fi o problema. Eu am datorii la banca in momentul de fata si vreau sa intreb daca prin casatorie viitoarea sotie va fi afectata in vreun fel de datoriile mele, i se poate imputa ceva ei? Dupa casatorie i se poate opri si ei din salariu pentru datoriile mele sau ramane sa le platesc doar eu din salariul meu asa cum ar fi normal.
multumesc mult!
buna seara,
mama are o locuinta care la moartea ei va fi mostenirea mea si a surorii mele,
eu in momentul de fata am datorii la banca si vreau sa aflu in cazul mortii mamei banca poate lua casa mostenire de la mama? Mentionez ca nu sunt facute acte de nici un fel acum,
multumesc !
Unul din bunurile ramase la mine dar vandute intre timp era pe numele ei probabil pentru asta baga acum partaj, dar daca eu l-am valorificat intre timp ce pot pati?
multumesc!
buna ziua si la multi ani,
am o intrebare pentru d-voastra,
am divortat in urma cu 2 ani, la un an am impartit bunurile la cererea fostei sotii amiabil, de fata fiind si fetita mea in varsta de 14 ani (atunci 13 ani), astazi m-am trezit ca baga proces de partaj. Aici e nedumerirea mea, dupa ce am impartit amiabil bunurile, eu vanzand partea mea de mobila, ce rost mai are si la ce sa ma astept acum. Mentionez ca 99 la suta din bunuri au fost cumparate cu banii mei, ratele facute au fost pe numele meu si evident platite tot de mine.
Multumesc mult!
buna ziua! este situatia urmatoare: sunt casatorita,am doi copii,locuiesc la parintii mei impreuna cu sotul; am dat divort si parintii mei vor sa schimbe cheia la usa ca sa nu mai intre fostul sot(inca sot pana la divort);intrebarea mea-fostul sot e chirias,apartamentul este al parintilor,propietate personala,pot schimba cheia la usa fara sa aiba parte de repercusiuni? multumesc frumos!
buna ziua,am avut accident pe 21 martie anul curent,mi s-a dat dauna totala,iar dosarul e dat la plata de pe data 12.06.2012 si totusi nu se face plata mai nou spunandu-mi domnul director sa fac o cerere de mediere,ce mai pot face sa-mi iau banii totusi? Mentionez ca e vorba de societatea ASTRA. Multumesc!
buna ziua! sunt divortata,mama a doi copii fata si baiat,locuiesc intr-un apartament ANL si voi avea proces pentru atribuirea spatiului locativ dupa ce fostul sot a fost evacuat cu ordonanta prezidentiala din cauza necazurilor pe care ni le facea. Vreau sa intreb daca cunoasteti cat dureaza un asemenea proces si ce sanse am sa castig, nici eu nici copii nu putem locui cu el in nici un caz,chiar daca sunt chiriasi ANL.
multumesc frumos!