avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate doina bacanu

Activitate doina bacanu

Buna ziua
Am cultivat o suprafata de 600 m patrati cu galbenele pe care vreau sa le vand .Vreau sa acultiv si lavanda din care vreau sa fabric diverse aranjamente florale ,saculeti umpluti cu aceste flori si altele .
As dori sa stiu pentru vanzarea acestor plante ce acte sunt necesate si ce impozite trebuie sa platesc.Nu stiu daca m-am exprimat corect . poate imi oferiti detalii daca pot sa pot vinde aceste plante ca mic intreprinzator.
Multumesc
Discuție SUCCESIUNE
A decedat tatal si mama cu cei doi fii pentru a face succesiunea cum trebuie sa procedeze (la tribunal sau la notar?) In cat timp trebuie facuta succesiunea? Mentionez ca ei s-au inteles in privinta mostenirii
multumesc pentru raspuns
Matusa mea are pensie CAP iar sotul ei a decedat .Se poate cumula pensia CAP cu pensia de urmas? Si daca nu ce procent din pensia sotului ii revine?
Răspuns la discuția Dreptul la casa
multumesc pentru raspuns
Discuție Dreptul la casa
Am un coleg care are un apartament cumparat de el inaintea casatoriei.Acesta vrea sa vanda apartamantul pentru a-si lua o casa , pe care o va plati doar din banii lui. Intrebarea mea este daca actuala sotie va avea dreptul la acesta casa . Tin sa mentionaz ca amandoi (si colegul meu si actuala sotie) au cate un copil din prima casatorie)
buna ziua
As dori sa fac o camera lipita de casa .Care sunt actele necesare obtinerii aprobarii acestei constructii si ce costuri implica .Mentionez ca avem cadastru ,intabulare,plan topografic facute recent .Multumesc
Răspuns la discuția Cumparare teren
MuLTUMESC PTR RASPUNS
Discuție Cumparare teren
Doresc sa cumpar un lot de teren dint-o serie de mai multe loturi cu acces privat.Ce trebuie sa contina actul de vanzare cumparare al terenului ptr. a avea acces ,in plus ptr. utilitati (curent,apa , gaze) se platesc despagubiri legale celor care au adus utilitatile primii ?
Răspuns la discuția obtinere teren primarie
multumesc pentru raspuns