aveti in total drept la 24 zile de concediu , 3 ptr anul trecut si 21 ptr anul in curs
salarizare in sistemul bugetar (sanitar) se face conform legi unice a salarizarii , care deocamdata nu se aplica (salariile au ramas la nivelul luni decembrie 2009 ) iar noua grila ar trebui sa intre in vigoare de la 01 01 2011 daca intre timp nu mai scoate boc vreo ordonanta , care sa mai amane aplicare ei
deci deocamdata , ramaneti cu salariul la nivelul luni decembrie 2009
da, multumesc ptr informatie chiar nu am stiu si nici nu am verificat , culme eu chiar sunt de pe aici din apropiere
incercati cu un telefon la politia SOVATA si intrebati de seria si nr p/v daca nu reusiti sa aflati atunci eu va sfatuiesc s-a depuneti contestatia la judecatoria la care aveti dvs domiciliul si sa precizati in motivarea actiuni ca nu cunoasteti numele agentului si nici care este politia care a intocmit p/v
acum am observat ca ati scris localitatea sovata , atunci din cate stiu eu ,
judecatoriei din sangeorgiu de padure ii este arondat orasul sovata
de la politia care v-a intocmit p/v ,scrie in procesul intocmit de agetul ..... de la politia ....., ce povestiti dvs este fapta ptr care va fost intocmit p/v, cititi cu atentie p/v
contestatia o depuneti la judecatoria unde este arondata localitatea de unde este agentul de circulatie
ei au zis nu inseamna ca si au dreptate , ptr neplata salariului faceti sesizare la ITM , daca nici in urma sesizarii la ITM nu va primiti salariul , actionatii in instanta la tribunal , ptr litigi de munca nu se plateste taxa de timbru ,asa ca succes
nu am inteles prea bine demisia au acceptat-o dar nu ati primit drepturile salariale ?
in functie de valoarea creditului , alte bunurii pe care le are debitorul , daca a inceput sau nu executarea sunt multe lucrurii aici pe care nu le cunoastem , dar in primul rand faceti de urgenta actele de v/c , chiar daca banca va cere desfintarea actelor de v/c , dvs ca si cumparator ve-ti putea cere si dvs banii platiti pe imobilul respectiv (obligatoriu in contractul de v/c sa treceti pretul corect pe care la-ti platit)
mergeti de urgenta la un notar si faceti actele de v/c , chiar daca suportati dvs onorariul notarului si impozitul aferent vanzari , nu de alta dar sa nu ramaneti cu bani dati , acea hartie de mana nu are nici o valoare si asa pot fii unele probleme
si eu am cautat odata relatii despre un cont pe care l-am fost inchis mai demult si de la ghiseul banci mi-a spus ca in baza lor de date nu mai apar , dar daca totusi insist ma trimitea undeva la un centru regional (la brasov , eu fiind din sf gheorghe ) , dar probabil ca teama dvs se refera la faptul ca ati divulgat parola contului , eu zic sa mai incercati si la alta sucursala a bancii si sa cereti un desfasurator , chiar si la arhiva banci