avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters157635

Activitate ContSters157635

Răspuns la discuția Cum calculez concediul de odihna
aveti in total drept la 24 zile de concediu , 3 ptr anul trecut si 21 ptr anul in curs
Răspuns la discuția noua lege a salarizarii
salarizare in sistemul bugetar (sanitar) se face conform legi unice a salarizarii , care deocamdata nu se aplica (salariile au ramas la nivelul luni decembrie 2009 ) iar noua grila ar trebui sa intre in vigoare de la 01 01 2011 daca intre timp nu mai scoate boc vreo ordonanta , care sa mai amane aplicare ei

deci deocamdata , ramaneti cu salariul la nivelul luni decembrie 2009
Răspuns la discuția Contestatie PV
da, multumesc ptr informatie chiar nu am stiu si nici nu am verificat , culme eu chiar sunt de pe aici din apropiere
incercati cu un telefon la politia SOVATA si intrebati de seria si nr p/v daca nu reusiti sa aflati atunci eu va sfatuiesc s-a depuneti contestatia la judecatoria la care aveti dvs domiciliul si sa precizati in motivarea actiuni ca nu cunoasteti numele agentului si nici care este politia care a intocmit p/v

acum am observat ca ati scris localitatea sovata , atunci din cate stiu eu ,
judecatoriei din sangeorgiu de padure ii este arondat orasul sovata
de la politia care v-a intocmit p/v ,scrie in procesul intocmit de agetul ..... de la politia ....., ce povestiti dvs este fapta ptr care va fost intocmit p/v, cititi cu atentie p/v

contestatia o depuneti la judecatoria unde este arondata localitatea de unde este agentul de circulatie
ei au zis nu inseamna ca si au dreptate , ptr neplata salariului faceti sesizare la ITM , daca nici in urma sesizarii la ITM nu va primiti salariul , actionatii in instanta la tribunal , ptr litigi de munca nu se plateste taxa de timbru ,asa ca succes
nu am inteles prea bine demisia au acceptat-o dar nu ati primit drepturile salariale ?
Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
in functie de valoarea creditului , alte bunurii pe care le are debitorul , daca a inceput sau nu executarea sunt multe lucrurii aici pe care nu le cunoastem , dar in primul rand faceti de urgenta actele de v/c , chiar daca banca va cere desfintarea actelor de v/c , dvs ca si cumparator ve-ti putea cere si dvs banii platiti pe imobilul respectiv (obligatoriu in contractul de v/c sa treceti pretul corect pe care la-ti platit)
Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
mergeti de urgenta la un notar si faceti actele de v/c , chiar daca suportati dvs onorariul notarului si impozitul aferent vanzari , nu de alta dar sa nu ramaneti cu bani dati , acea hartie de mana nu are nici o valoare si asa pot fii unele probleme
Răspuns la discuția scadenta anticipata
226.6
si eu am cautat odata relatii despre un cont pe care l-am fost inchis mai demult si de la ghiseul banci mi-a spus ca in baza lor de date nu mai apar , dar daca totusi insist ma trimitea undeva la un centru regional (la brasov , eu fiind din sf gheorghe ) , dar probabil ca teama dvs se refera la faptul ca ati divulgat parola contului , eu zic sa mai incercati si la alta sucursala a bancii si sa cereti un desfasurator , chiar si la arhiva banci