avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate georgi_14

Activitate georgi_14

Buna ziua. In ce conditii as putea primi contravaloarea unui produs achizitionat de la un magazin tinand cont ca acel produs l-am primit cadou si nu imi place dar nici nu as vrea sa-l schimb cu alt produs.Nu stiu exact care este legislatitia in vigoare privind dreptul consumatorului.Va multumesc!
Răspuns la discuția Comert intracomunitar
Multumesc!
Buna ziua! As avea si eu o nelamurire daca se poate da primescc niste raspunsuri.Am o firma inregistrata in Ro si as vrea sa fac comert en-detail in Italia.adica sa cumpar din ro si sa vand in Italia (un fel de comert ambulant).De ce acte as ave nevoie si care este procedura de vanzare acolo la pers.fizice (la noi bonul fiscal )acolo cum se procedeaza daca este posibil.
Va multumesc!

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Multumesc!
Buna ziua! In cazul in care insarcinata fiind sunt angajata cu jumatate de norma(4 ore) am dreptul la indemnizatie crestere copil? Multumesc.
Buna seara!
Sunt administratorul unei societati si actionar unic,societate care are ca activitate principala comertul. Am un angajat cu contract de munca pe jumatate de norma si intrebarea mea este daca sunt si eu obligat sa ma angajez cu contract de munca.(in cazul controalelor de la ITM am inteles ca se cere).Va multumesc!
Răspuns la discuția Angajare din somaj
Multumesc!
Somerul nu este in nici una din situatiile amintite de dvs.As vrea sa va mai intreb in cazul primei de instalare distanta trebuie sa fie mai mare de 50 km sau acest lucru e valabil doar in cazul primei de incadrare?Ajunge doar schimbarea domiciliului in alt oras?
Buna ziua.As vrea sa va intreb in cazul angajarii unei persoane din somaj,pe perioada nedeterminata, daca aceasta beneficiaza de prima de instalare, angajatorul beneficiaza de anumite facilitati?
Răspuns la discuția Gravida in concediu medical
Multumesc!
Buna ziua! Sunt insarcinata in 14 sapt.am o sarcina cu risc.Precizez ca sunt momentan in concediu medical, cod 01 din somaj.As vrea sa va intreb daca in cazul meu este valabila verificarea la domiciliu de catre cei de la Casa de asigurari, deoarece am completat acea anexa 1 la acordarea concediului medical.
Si as mai avea o intrebare, fiind in somaj pot beneficia de concediu de risc maternal?