avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin01

Activitate cosmin01

Buna ziua.am un SRL,cu obiect principal de activitate comert de animale si furaje prin targuri,piete si magazine.la activitati secundare am vreo 5 pagini,inclusiv transport rutier de marfuri.intrebare este daca pot efectua transport de marfuri asa cum este in momentul asta,sau trebuie trecut transportul in obiectul principal de activitate.va multumesc anticipat
buna ziua,am si eu o intrebare.vreau sa schimb buletinul,dar am vazut ca pe permisul auto are trecut si cnp-ul de pe buletin.daca il schimb,o sa trebuiasca sa schimb si permisul?asta m-ar cam incurca,ca ar trebui sa schimb si doua atestate si cartela tahograf.va multumesc
Buna ziua! Mai revin cu o intrebare, daca am dreptul la concediu de odihna proportional cu perioada lucrata? Va multumesc!
Răspuns la discuția salariu compensatoriu
am revenit.am vorbit cu administratorul:slap:,i-am spus de lege...si normal ca m-a luat cu texte de genu ca nu e treaba unui avocat ce scrie in contract,ca nu sunt sindicalist si ca nu am dreptul la acei bani:rtfm:.unde pot sa intreb sigur daca am dreptul la acei bani
Buna seara! Lucrez la o firma cu contact de munca pe perioada determinata(expira pe data de 14.12.2010), va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa anunt firma ca nu vreau sa mai prelungesc contractul de munc, sau ce prevede legea in acest caz/ Multumesc anticipat pentru rasuns!
Buna seara.Am si eu o intrbare.Pentru a beneficia de salariu compensatoriu trebuie sa fiu inscris la sindicat?Pentru ca asa mi-a spus seful meu sau mai bine zis asa m-a refuzat cand i-am spus de salariul acesta.va multumesc
Răspuns la discuția salariu compensatoriu
am uitat sa precizez ca PetromV este pe franciza...deci eu am lucrat la o firma al carei patron administra statia de benzinarie.eu nu sunt inscris la sindicat,nu sunt sindicalist Petrom (asa s-a exprimat administratorul statiei,seful meu) si ca de aceea nu pot beneficia de salariu compensatoriu.vreau sa stiu daca are dreptate.Sa stiu cum procedez mai departe.va multumesc
Buna ziua.Am si eu o intrebare legata de salariu compensatoriu.Am fost angajat la o statie PetromV in orasul meu.Ulterior statia s-a transformat in Petrom si ca urmare a acesteia s-au facut niste restructurari de personal,respectiv eu si inca o colega.Colega mea a primit un salariu compensatoriu,dar eu cand l-am sunat pe administrator mi-a spus ca trebuie sa fiu inscris la sindicat.Va rog sa imi spuneti daca salariul compensatoriu se da numai in caz ca esti inscris la sindicat.din cate am citit pe forum am inteles ca daca esti concediat din cauze dare nu tin de angajat,primesti salariu compensatoriu.Multumesc
Răspuns la discuția Ajutor de somaj
I-mi cer scuze de greseala corect este 1 iulie 2010 multumesc ptr raspuns.
Discuție Ajutor de somaj
Buna seara,va rog sa ma lamuriti daca pot beneficia de ajutor de somaj,daca am lucrat cu contract de munca din iunie 2008 pana in februarie 2009 de unde am incetat contractul de munca conform art.79(1),dupa care m-am reangajat din septembrie 2009 pana in septembrie 2010 de unde am fost disponibilizat conform articolului 65(1).Va multumesc.