avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters159354

Activitate ContSters159354

Cauta sa cumpar un dictionar juridic rus-roman (editie mai noua) dar nu gasesc nimic pe net. Ma poate ajuta cineva cu vreo sursa?
Multumesc.
Răspuns la discuția Weed Shop
Siguranta maxima:D
Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana juridica din romania ar putea sa-si inmatriculeze masina intr-o tara non UE?Argumentati va rog de ce da sau de ce nu.
multumesc.
Vreau sa stiu care e diferenta intre activitati economice si activitati comerciale pentru acordarea vizei unui cet. strain?

ACTIVITÃŢI ECONOMICE (D/AE)

Se acordă străinilor care urmează să desfăşoare activităţi economice în mod independent sau în cadrul unor asociaţii familiale, în conformitate cu Legea privind organizarea şi desfăşurarea unor activităţi economice de către persoane fizice şi care prezintă:

- dovada îndeplinirii condiţiilor referitoare la atestarea pregătirii profesionale, prevăzute de legea privind organizarea şi desfăşurarea unor activităţi economice de către persoane fizice;
CE PRESUPUNE ACELE ACTIVITATI ECONOMICE? Cele comerciale - ar fi infiintarea unui SRL si desfasurea activitatii evident, dar cele economice?!
Va multumesc.

Răspuns la discuția Mutatie
In cazul cand imi aleg apartamentul pe care as vrea sa-l inchiriez dar proprietarul refuza sa-mi faca mutatie, adica sa ma ia in spatiu? ce pot face eu? am vreun drept sau trebuie sa caut altul care ar accepta?
Răspuns la discuția Mutatie
Mersi tuturos pentru sfat!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Discuție Mutatie
Intrebarea mea este - atunci cand o persoana vrea sa isi faca mutatie dintr-un oras in altul, la politie, acolo unde depunde toate actele este nevoie de a prezenta si motivele pentru care vrea sa locuiasca in orasul respectiv?
Va multumesc!
Cine ma poate ajuta sa-mi dea un link direct unde as putea sa vad toate datele despre o firma oarecare (ma refer la bilanturi, venituri, etc). am inteles ca se poate pe site-ul min. de finante, dar nu gasesc nimic acolo. Altceva ce imi sugerati?
Răspuns la discuția CAUT O LEGE...
mersi pentru un raspuns promt, dar intrebarea este - dupa ce angajatorul a anuntat Anofm despre posturile vacante, deja poate sa publice in ziar anunturile pentru joburile vacante?
Discuție CAUT O LEGE...
Caut o lege care preusupune cam urmatoarele - Angajatorul la postarea unui anunt in ziar pentru ocuparea unui post vacant, inainte de toate ar trebui sa anunte Agentia nationala pentru ocuparea fortei de munca. In caz ca nu anunta (printr-o oarecare cerere si completarea altor hartii) cica dupa dupa ce face angajarea si daca se verifica, ar putea primi o amenda usturatoare. Rog sa-mi spuneti cum suna exact aceasta lege, cand a fost publicata in MO si care este amenda in caz ca nu se respecta. Multumesc.