Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema
Un salariat detasat care beneficiaza de indemnizatie de detasare zilnica de 13 lei mai primeste aceasta indemnizatie pe perioada concediului de odihna?
Cu multumiri anticipate,
In cazul schimbarii denumirii institutiei ( publice) trebuie sa obtinem alt CUI.
Intrebarea mea este urmatoarea?
Am voie pana la data eliberarii noului CUI sa il utilizez pe cel vechi?
As avea nevoie sa imi spuneti in ce act normativ scrise acest lucru
Asta este problema primul termen a trecut. Debitorul a formulat intampinare si a invocat exceptiile de mai sus. Mi s a comunicat intampinarea si a fost acordat un al 2 termen.
Va rog sa imi dati si mie un sfat in urmatoarea speta.
Am introdus somatie de plata impotriva debitorului x cu care am avut un contract de prestari de servicii.
Intre timp debitorul x sa desfiintat si s a comasat prin fuziune cu o alta institutie purtand o noua denumire.
Ultima factura emisa pt. serviciile prestate,, concilerea facuta este pe noua denumire a debitorului, insa si aici este problema somatia de plata este introdusa impotriva debitorului care s a defiintat.
Binenteles ca debitorul a introdus exceptia lipsei capacitatii de folosinta si de exercitiu.
Ce pot sa fac?
Sigur va admite exceptia si va respinge somatia.
Pot sa introduc o alta somatie de plata, avand acelasi obiect dar formulata impotriva noului debitor care binenteles are o alta denumire
Va rog sa imi spuneti daca incepand cu 01.01.2012 s-a schimbat legislatia privind acordarea sporului de antena (10%). Trebuie sa reinoim avizele pentru acordarea in continuare a sporului? Este necesar si avizul ordonatorului principal de credite?
Cu multumiri anticipate,
Va rog sa imi dati si mie un sfat. Se poate incheia acum un contract de prestari de servicii in baza OUG 34/2006 cu valabilitate pana la sfarsitul anului urmator - 2012.
Eu stiam ca se poate incheia pana la sfarsitul anului, iar in functie de existenta fondurilor alocate se poate prelungi cu inca 4 luni.
Ma insel oare?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea problema.
Este vorba de acordarea unui spor pentru desfasurarea unei activitati in cadrul unei echipe de proiect finantat din fonduri nerabursabile care presupune conform legii de salarizare unica si a normelor de aplicare aprobate prin Ord. 77/2011 majorarea salariului de baza.
Intrebarea mea este urmatoarea
Poate angajatorul sa emita in luna septembrie un ordin privind acordarea acestui spor retroactiv, adica cu 01 februarie 2011. Este legal ca angajatorulsa acorde retraoctiv aceste drepturi salariale.
De fapt este vorba despre o institutie publica care are o cale de acces in indiviziune cu o soc.comerciala privata. Ar putea fi considerata o cheltuiala ineficienta ???? a banului public aceste reparatii???? Problema este ca acest drum aflat in indiviziune este folosit de salariatii inst.publice rupandu-si masinile in aceste gropi. Cheltuiala ar putea fi justificata.
Ce ar trebui sa se faca pentru a nu avea probleme?
Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti daca am nevoie de acordul celuilalt proprietar in cazul in care as dori sa fac lucrari de asfaltare pe un drum aflat in indiviziune.