Buna ziua as vrea sa fac un PFA sa aduc anumite lucruri din germania pot cu pfa?problema este ca daca cumperi ceva de la o persoană fizică nu iti da factura iti da o chitanță care nu are serie de înregistrare cum se procedează? Multumesc
As vrea sa aduc anumite lucruri din afara cumpărate din tîrguri de la privati care nu iti dau factură? Cum pot sa le bag pe un PFA este vreo posibilitate?
ma luat o masina mi-a zis ca este euro 4 si cind i-am facut rar a iesit euro 3 si taxa este 9100 ron masina este din 2005 si nu am atiti bani sa platesc taxa ce ma sfatuiti sa fac daca contest taxa in tribunal ce motive sa invog va multumesc
am facut o rata in 2004 pe 5 ani in valoare de 11000000 lei vechi pe 5 ani dupa citeva luni mia venit un card cu 20.000000 care iam scos in fiecare luna imi trimitea o factura cit am de plata am platit luna de luna fara nici o intirziere dupa 5 ani si 3 luni mi-a vent ca mai am de plata inca 40.000 ca am platit doar minimul de plata am cerut desfasuratorul si in total am platit 58.000000 cum sa procedez cu astia ca toti vor sa ne jupoaie de vii va multumesc
sa ma invete cineva ce sa fac am cumparat o masina din spania din 2005 luna 2 si toate masinile la fel cu a mea sint euro 4 a mea a iesit euro 3 si ma pune sa platesc taxa de poluare 9100 ron si nici nu am de unde sa platesc cum ma sfatuiti sa procedez va multumesc