avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate roxanafey

Activitate roxanafey

pot ceda cu titlu gratuit prin act notarial unei farmacii o parte din spatiul concesionat de la primarie pentru desfasurare act.medicale ? reprezinta subconcesionare? suntem din mediul rural unde spatiile conforme normelor cerute de lege sunt greu de gasit si acesta e singurul care are toate utilitatile.
dupa o pedeapsa cu suspendare definitiva si irevocabila fara nici un fel de restrictie suplimentara se poate intoarce o persoana la vechiul loc de munca?pe toata aceasta perioada i-a fost suspendat contractul de munca si acum ar dori sa se intoarca la munca.
da. mai multe, obligatia de a nu parasi judetul , sa nu exercite profesia in care s-a savarsit fapta etc.instanta de fond a sustinut ca acest tip de sedinta nu are recurs .dar pana la urma au inaintat dosarul la curtea de apel care a tinut recursul dar la respins ca neconstitutional. intrebarea mea era : legea prevede recurs pentru acest tip de sedinta(de ridicare a restrictiilor)
sedinta de ridicare a restrictiilor beneficiaza de recurs? precizez ca procesul se afla in faza de fond, inculpatul in libertate dupa liberarea pe cautiune si bineinteles cu restrictiile de rigoare. s-a tinut primul termen la care s-a discutat ridicarea restrictiilor, judecatorul a fost impotriva ridicarii restrictiilor si s-a declarat recurs de catre inculpat. acesta a fost respins de curtea de apel ca neconstitutional , este posibil ca acest tip de sedinta sa fie fara recurs , ce prevede legea?
Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
vroiam sa stiu daca condamnarea la o pedeapsa cu suspendare obliga instanta sa impuna si pedeapsa asta.
Răspuns la discuția condamnare cu suspendare
inca nu s-a dat hotararea definitiva.vroiam sa stiu care ar fi posibilitatile.
daca dupa o sentinta definitiva esti gasit vinovat si primesti o pedeapsa cu suspendare te poti intoarce la vechea profesie chiar daca fapta a fost savarsita in cadrul acesteia? fata este de coruptie si profesia este legata de stat, bugetar.
daca am incheiat un contract de comodat pentru o locuinta , comodantul trece in declaratia de avere aceasta casa?
Răspuns la discuția liberare provizorie pe cautiune
Răspuns la discuția liberare provizorie pe cautiune