avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate ela_03

Activitate ela_03

Buna ziua! Eu sunt angajata si ii am in intretinere pe parintii mei, ei neavand nici un venit. Din iunie o sa intru in concediu de maternitate, intrebarea mea e: o sa mai fie parintii mei asigurati in sistemul de sanatate in cei 2 ani cat eu voi fi in concediu de maternitate? Va multumesc!
Am 1.8 ha teren arabil, mostenit de la mama mea, care a decedat si as vrea sa fac succesiunea. Am pierdut titlu de proprietate asupra lui, as putea cumva obtine altul si ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.
Discuție pfa
veniturile din apicultura, in cazul persoanelor fizice autorizate sunt impozabile? Va multumesc anticipat!
Buna ziua. Am primit fonduri europene pt apicultura prin masura 141. Ma intereseaza daca se plateste impozit pt cei 1500 de euro primiti anual. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Am primit fonduri structurale prin masura 141 de la UE pt apicultura. Ma intereseaza cat impozit trebuie sa platesc? Se impoziteaza cei 1500 de euro care ii primesc pe an de la UE? Dar venitul din apicultura? Daca nu se impoziteaza nici veniturile din apicultura nici banii primiti din fonduri UE cum completez declaratia 200?
Discuție ajutor de deces
Buna ziua. Fratele meu avea 23 de ani si a decedat intr-un accident de circulatie in data de 20 iulie 2010. In momentul decesului a terminat facultatea de stiinte, dar nu si-a dat licenta. Parintii mei nu sunt angajati, doar eu sunt angajata. M-am interesat la firma la care lucrez si a zis ca nu primesc ajutor de deces. M-ar interesa daca as putea primi ajutor de la Casa de Pensii, avand in vedere ca a fost student. Va multumesc anticipat.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Tatal meu nu este angajat nicaieri, nu are nici o sursa de venit si vrea sa-si faca asigurare de sanatate (sa plateasca in fiecare luna contributie la CAS) . Imi spuneti va rog ce trebuie sa faca?