avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate eugeniazamfir

Activitate eugeniazamfir

Buna seara ! De curand m-am angajat bibliotecar gr 1A studii superioare , debutant la o biblioteca comunala , am primit salariul dupa o luna de munca in suma de 1012 lei si nu am primit nici fluturasul ,asa ca nu stiu daca suma este corecta .Va rog sa ma ajutati sa-mi stabilesc salariul in cazul in care considerati si dumneavoastra ca cel de mai sus nu este corect .Va multumesc!
Buna ziua ! Ma numesc Eugenia Zamfir , prof. Limba si Literatura Romana . Din nefericire am picat examenul de Definitivat de 3 ori, fapt care a condus si la pierderea titularizarii .In urma cu un an m-am inscris la cursul postuniversitar de profesor documentarist pe care l-am si absolvit , cu gandul de a-mi schimba specializarea si a relua etapele de inscriere la examenul de definitivat . M-am adresat in scris Departamentului de Formare si Perfectionare din cadrul M.E.N.C.S si am primit un raspuns negativ ,cum ca nu as putea sa ma mai inscriu niciodata la acest examen , motivandu-mi-se Metodologia de Organizare a Examenului de Definitivat,am citit cu atentie, insa nu am gasit nimic legat de schimbarea specializarii . Va rog sa ma sfatuiti ce ce trebuie facut si daca este ceva de facut , multumesc !

Cu deosebita consideratie ,prof. Eugenia Zamfir !
Buna seara , sunt profesor calificat , am sustinut examenul de definitivat de 3 ori si tot de atatea ori l-am picat . Asi dori sa stiu daca mai exista posibilitatea de a mai sustine acest examen si in ce conditii . O a doua intrebare : te poti inscribe la Doctorat fara a avea definitivatul ? Astfel as echivala cu gradul didactic I? Multumesc !
Va multumesc pentru raspuns , exista cumva o lege , o reglementare care sa fie invocata in adresa catre furnizorul de energie termica in care sa fie specificat ca pierderile sunt suportate de el?
Buna ziua , nu sunt sigura daca am ales corect forumul dar o sa incerc sa explic pe scurt problema care o am . De mai bine de un an de zile mi-am montat in apartament centrala proprie pe gaz de care sunt foarte multumita insa in lunile de iarna ajung sa platesc furnizorului de energie termica si apa calda din localitate niste sume aproape egale cu factura de la gaz sub pretextul ,,parti comune" ca exista pierderi de caldura in bloc si ca prin casa i-mi trec 10 m de teava tip ppr .fi.16pe care nu am putut sa le tai , vecinul de deasupra folosindu-se de ele. Va rog sa ma invatati ce trebuie facut ,daca exista vreo posibilitate juridica de a scapa de aceste plati atat timp cat eu nu consum nimic . V multumesc din suflet !
Buna ziua , apelez la bunavointa dumneavoastra de a ma lumina intr-o problema legata de stabilirea vechimii unui Preot angajat in sistem plata cu ora la cumul de functii , carnetul de munca se afla la norma de baza (preot) in anul1986 este licentiat in teologie , in anul 2002 sustine examenul de definitivare in invatamant ,intre 1986si 2002 a suplinit fragmentat pe perioade si numar de ore insa nu a aavut niciodata catedra intreaga , dumnealui doreste ca vechimea in munca (preot) sa i se considere vechime in invatamant si astfel sa beneficieze de o alta transa de vechime, mentionez ca acum este incadrat la 10-14 ani . Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra . Cu respect.
Buna seara ,sunt absolventa a Univ.Spiru Haret promotia 2007, limba si literatura romana , de 2 ani de ma inscriu la examenul de definitivat si de fiecare data dosarul este respins , prima data la Univ.din Craiova si anul acesta la Univ.Bucuresti ,ambele Universitati au invocat motive diferite ,prima hg1082 /2003 care de fapt arata ca in acel an specializarea si forma de invatamant FR.la care eram inscrisa era autorizata sa functioneze provizoriu , si cea de-a doua reclama faptul ca in anul 3 2005-2006 m-am transferat la forma de invatamant ID. care primise autorizare de functionare provizorie inca din 2004 .In tot acest timp nu am facut decat sa ma plimb intre Universitati si Minister de la care am primit raspuns o data ca in anul 1 de studiu facultatea trebuia sa fie acreditata sau autorizata provizoriu si alta data ca Universitatea este singura care poate lua decizii in cazul meu . Detin o diploma care nu este contestata de nici o instanta din Romania deci este perfect legala ,sunt titulara in invatamant ,am sustinut un examen national , nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma cu un sfat . Va multumesc !
Discuție legislatie
Va rog ajutati-ma sa gasesc HG-1082/2003.
Multumesc!
Am absolvit in 2007 facultatea Spiru Haret , specializarea Romana - Engleza , in 2009 am luat examenul de titularizare si in acest an m-am inscris definitivat care urma sa-l sustin in 16 august . Dosarul mi-a fost respins de centrul Universitar craiova din urmatorul motiv ,, specializarea nu este acreditata" , precizez ca anul trecut in acelasi centru Universitar au fost acceptate persoane care au terminat aceeasi forma de invatamant in acelasi an cu mine , tot la ID. Diploma de licenta este certificata cu antetul Ministerului Educatiei . Ce trebuie sa fac , cui sa ma adresez. Va multumesc mult.!#-o