avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu Leanca

Activitate Claudiu Leanca

Răspuns la discuția Promitent-vanzatorul a decedat
Demarati procesul "REPEDE" inregistrati litigiul la "cartea funciara" cu nr. de inregistrare, notificati notarul teritorial al imobilului, in speta cred ca-i chiar notarul care v-a facut primul act "de promisiune" in care ati dat 90 % din bani -daca am inteles bine- printr-o scrisoare recomandata sau personal daca este deacord sa va dea un nr. de inregistrare, ca sa demonstrati in instanta interesul Dv. pentru imobil. In rest un avocat -al Dv.- stie ce acte-actiuni vor fi necesare in continuare. Important este ca si la incheierea actului de mostenitor sa se aiba in vedere actul Dv. de "promisiune". Sa se faca in favoarea Dv.
Daca nu exista testament atunci< tatal dumneavoastra nu are nici o cota parte la momentul actual> dupa spusele dumneavoastra. Momentan bunica are 75% si unchiul 25%. Dupa decesul bunicii cota de 75% se va impartii intre frati (tata si unchiul) adica 37,5% fiecare, la care unchiul mai adauga si cele 25% de pe urma bunicului adica unchiul va avea 62,5% si tatal dumneavoastra va avea 37,5% din imobil.
Răspuns la discuția OBLIGAT SA PLATESC????
Verificati la Politie ce s-a intamplat cu cercetarea cazului de furt, contactati societatea de asigurari daca a facut vreo plata pe CSCO pt.autoturismul dv. ^PUNETIVA LA ADAPOST^ de societatea de recuperare. Legal ar fi sa vi se comunice suma despagubita, iar daca firma de lizing a incasat mai mult de cat i s-ar cuvenii, dv. ar trebuii sa incasati macar o parte din ratele achitate.
Ceva lipseste din spusele dumneavoastra, 1.Daca a-ti participat la proces ce ati inteles din hotararea definitiva si irevocabila cu privire la partea civila ? / ce ati cerut in instanta si ce s-a hotarat ? / daca nu va convenit hotararea a-ti atacato la instanta superioara ?
Cert este ca masina nu va apartine ... (ea apartine propietarului pagubit Ungur- sau casei de asigurari care l-a despagubit)
UN SFAT-luati legatura cu procurorul de caz, pentru a va ridica din posesie autovehicolul pentru a nu fi acuzata de distrugerea lui (masina ce nu este folosita se deterioreza, lipsa ungerii din interiorul motorului va da posibilitatea oxidarii partilor metalice si uscarii/deteriorarii garniturilor) si intrebati-l de banii pe care i-ati dat pe masina cu buna credinta, dumnealui a solicitat recuperarea ?
Stimate APET_R vi se poate da autorizatie de constructie si pe un teren concesionat/inchiriat pe o perioada determinata, nu faceti confuzie intre "PROPITETE" si "NUDA PROPIETATE"; "DREPTUL DE PROPIETATE" si "DREPTUL DE UZUFRUCT".
Fapta este "infractiune" ce atrage o pedeapsa. Cel mai probabil i se va schimba regimul de detentie la semi-deschis sau inchis. Avocatul ajuta, pentru ca asistenta este obligatorie la persoanele private de libertate. Introducerea telefonului din "greseala" este exclusa, pentru ca pana la zona indicata de dumneavoastra, persoana a trecut de cel putin doua "filtre" intentia deci a existat. Pentru neglijenta vor fi anchetate cadrele penitenciarului responsabile cu asistenta si perchezitia persoanei