avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate marpavr

Activitate marpavr

Răspuns la discuția Plati facturi fara contract
cui sa ma adresez pentru inexistenta contractelor?
lucrez la o firma care a facut cateva plati fara contract. sume foarte mari. este un s.a. si nu stiu daca este legal sau nu acest lucru. actionarii nu stiu despre aceste cheltuieli.
buna seara, lucrez intr-o firma si trebuie sa fac facturi pentru clienti si sa tai chitanta pentru personalul care ia avans numerar si-l returneaza la casierie in caz de neutilizare integrala.
pot sa folosesc facturi si chitante cu numar intern sau pretiparite? ce legi coordoneaza aceste chestiuni? multumesc.
Răspuns la discuția miros
multumesc.
Discuție miros
buna ziua, blocul in care locuiesc are un spatiu inchiriat la parter, catre o covrigarie. la mine miroase a covrigi arsi destul de tare, permanent. imi este greu sa aerisesc camerele, pot deschide geamul doar noaptea. patronul nu vrea sa instaleze un ventilator sau un aer conditionat pentru angajate, ca sa nu mai stea cu usa deschisa si astfel sa miroasa in tot blocul (la mine mai tare pt ca stau chiar la et 1). cui ma pot adresa cu aceasta problema? multumesc anticipat.
Răspuns la discuția concediu postnatal
stiu ei cum e cu legea, numai ca tipu are mari relatii. ce este importanta, functia sau atributiile postului respectiv? eu aveam anumite atributii care nu se regasesc in alta parte in firma. multumesc. sper sa o rezolv cumva.
salut. eu am facut o cerere la politie, mi-au dat o foaie cum ca nu este inmatriculata, am declarat pe proprie raspundere la primarie ca masina nu mai exista si gata. tre sa insisti la primarie.
Răspuns la discuția concediu postnatal
postul nu este similar in opinia mea. este cu totul si cu totul altceva. cum pot sa spun ca este sau nu similar?
buna ziua, trebuie sa ma intorc la servici dupa perioada de 2 ani de crestere a copilului. colegul care este in locul meu nu mai vrea sa plece si-mi se propune sa ma mut pe un alt post (propunerea vine de la directorul general). ce sanse am sa raman pe locul meu? ma pot opune? postul meu (pe care am lucrat) nu prea poate fi desfiintat si sunt mai mai bine pregatit decat colegul meu, deci nu ma tem de un test real de munca. postul pe care urmeaza sa fiu transferat este desfiintabil oricand.
Răspuns la discuția cerere intoarcere postnatal
multumesc. de vorbit am vorbit deja, insa ma gandesc sa fac cererea scrisa ca sa nu am surprize... multumesc din nou.