avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate Dinga Claudiu

Activitate Dinga Claudiu

Orice informatie e binevenita. Multumesc!!!:">
:) Mă iertaţi, dar nu mi-am putu reţine zâmbetul când am citit chestia cu gardul mai frumos.... În esenţă, aveţi dreptul de a solicita, în temeiul prevederilor art. 584 Cod Civil, grăniţuirea proprietăţii dvs. de cea a vecinului cu pile la Primărie, respectiv instanţa să stabilească, funcţie de titlurile de proprietate ale părţilor, cam pe unde trebuie să treacă gardul. De asemenea, dacă s-a înfruptat deja din terenul dvs. , adăugaţi grăniţuirii şi un capăt de cerere privind revendicarea terenului ocupat samavolnic.
Ei, în ceea ce priveşte estetica gardului cu pricina, mă dau bătut, chestie de gust. Vă asigur însă că un gard de scânduri, de pildă, nu poate avea o parte a mea sau o parte a lui. Dacă doriţi să faceţi grafitti pe toată lungimea gardului care este înspre dvs., nu vă opreşte nimeni. Gardul este comun prin natura lui, sigur, megieşul putând să vă ceară, de vreţi să i-l desenaţi, 1/2 din costurile acestuia.Sau evident, puteţi să mai faceţi un gard, lipit de cel al vecinului, dar asta ar însemna să pecetluiţi ocuparea terenului dvs!!!;)

just my 2 cents!!!:">
Răspuns la discuția martor
=D> asta nu am mai văzut până acum...dar mai ştii???? Fiţi pe pace, avocatul reclamantei are alte griji pe cap acum şi nici nu îi va trece prin minte să vă puună pe nota de probe...dar mai ştii ???:wassat:

Just my 2 cents!!!:">
Răspuns la discuția Asociatia parintilor
Perfect legal. Nu se putea opta pentru adresa unităţii de învăţământ deoarece este un imobil care aparţine unei instituţii publice (doar dacă n-o fi vreo grădiniţă privată), şi încheierea unui contract de comodat, de pildă, ar fi însemnat o iniţiativă moartă din faşă. Chiar dacă tov director nu este membru fondator al asociaţiei, faptul că aceasta îşi are sediul în bucătăria domniei sale nu intră în contradicţie cu nicio prevedere a a OG 26 cu privire la asociaţii şi fundaţii.

Just my 2 cents!!!:">.
Răspuns la discuția Predare documente catre asociat
Care este motivul predării ??? Nu pot fi verificate la sediul firmei ? Oricum, practica şi logica spune că musai trebuie făcut un proces verbal de primire-predare, cu opisul aferent ( registrul seria no. , cu filele de la pânaă la...etc). Documentele contabile nu se iau acasă în schimb...
Asociatul care nu are calitatea de administrator nu se poate amesteca atunci când îi tună în trebile împărăţiei.
A convocat vreo adunare generală extraordinară cu un punct pe ordinea de zi care să vizeze actiuvitatea dvs. ca administrator? Cenzori aveţi ?
Vreau să spun că aveţi posibilitatea, ca asociat şi administrator, să vă opuneţi unei astfel de solicitări dacă nu sunt respectate prevederile actelor constitutive şi la Legii 31/1990 în ceea ce priveşte administrarea societăţii şi controlul acestei activităţi. Succes!!!

Just my 2 cents!!!:">
Răspuns la discuția martor
Depinde de pârâtă, evident, potrivit principiului disponibilităţii cu privire la probaţiune în cauzele civile. În general audierea din oficiu în civil, adică la cererea instanţei, nu prea există. Spun "în general" şi "nu prea" deoarece se mai găseşte câte un jude care, din exces de autoritate sau lipsă de....:rtfm:, dispune audierea din oficiu :O a mai ştiu eu cui!!!
Just my 2 cents!!!:">
Răspuns la discuția martor
Depinde în ce limite se face rejudecarea cauzei...dacă rejudecarea se face de la zero ( de pildă, a fost o lipsă de procedură la primul termen), atunci prima declaraţie nu mai are nicio valoare probantă. Asta nu înseamnă că, la rejudecare, dacă veţi fi reaudiată, va trebui să veniţi cu seria a doua a poveştii pentru că scripta manent şi miroase a mărturie mincinoasă.
Dacă nu vă lasă conştiinţa, puteţi spune pas părţii care v-a propus invocând te miri ce motiv (partea adversa v-a pus acatiste la biserică, etc...;)). Dacă ajungeţi în faţa judelui, indiferent cum (venind de bună voie sau adusă cu mandat), ţineţi firul primei poveşti, fără nuanţări inutile.

Just my 2 cents!!!:">
Edvinn are dreptate...vehiculul nu era în mişcare... legiuitorul incriminează "conducerea" unui vehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, nu "depanarea" acestuia :tooth: Depinde, însă, de ce declaraţii s-au dat până la acest moment. Dacă, la prima declaraţie, aţi povestit ad literam ce ne-aţi spus mai sus, adio!!!
Răspunsul la întrebarea efectivă este greu de dat...de regulă, în aproximativ 30-40 de zile de la terminarea cercetărilor efectuate de Poliţie, trebuie să fiţi chemat la procuror pentru prezentarea materialului de urmărire penală. Cel mai bine este să cereţi informaţii de la poliţistul care vă instrumentează dosarul şi care vă poate lumina cu privire la data/momentul la care veţi ajunge în faţa procurorului.
A "scăpa repede şi avantajos" este echivalentul prevederilor art. 320 ind. 1 Cod Procedură Penală şi se face doar în faţa judecătorului: recunoaştere totală a faptei, fără probe noi şi, evetual, judecată la un singur termen: pedeapsa se reduce automat cu 1/3. Însă, dacă vi se aplică prevederile art. 86 ind. 1 Cod Penal (suspendarea executării pedepsei sub supraveghere), adio Germania!!!#-ou Adică, vrea să spună textul cu pricina, că va trebui să vă prezentaţi lunar sau cum o stabili judecătorul, la serviciul de probaţiune judiciară, pentru a da cu subsemnatul şi multe altele. Sau puteţi veni din Germania pentru asta, dacă organul judiciar de supraveghere îngăduie...
Permisului să îi puneţi cruce în schimb....:((

Just my 2 cents!!!:">
Multumesc frumos pentru ajutor! Sper sa mearga!
mulţumesc frumos...:">...aştept cu înfrigurare :vishenka: