avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Avocat Bogdan Ionescu si Asociatii

Activitate Cabinet Avocat Bogdan Ionescu si Asociatii

Domnule coleg,

Este o aberatie a invoca fata de un aparator avocat al partii in cauza secretul urmaririi penale. Prima si cea mai importanta parte care trebuie sa cunoasca dosarul este invinuitului si av sau. Aceasta pozitie a organului de politie sau a parchetului o au atunci cand sunt probe subtiri in dosar. Nu exista nicio prevedere legala in care sa se spuna ca este " secret dosarul de urmarire penala".
Este posibil ca in cursul urmaririi penale anumite acte de cercetare penala sa fie secrete de exemplu inregistrarea unor conv telefonice, efectuarea unor perechezitii ale unor coinculpati, o anumita expertiza tehnica care este adevarat adusa la cunostinta clientei dumneavoastra ar putea sa influienteze urmarirea penala. Puteti cere ca aceste acte de urmarire penala considerate secrete sa fie puse deoparte de catre politist si sa vi se prezinte celelate acte de urmarire penala. Este categoric un abuz al organelor de politie si al Parchetului.
Eu as face o plangere penala pentru abuz n serviciu impotriva politistului si al procurorului pentru ca dreptul aparare este garantat de Constiturie, iar secretul urmaririi penale nu este prevazut nici in Constitutie nici in legi organice.

av. Bogdan Ionescu
Răspuns la discuția cec in alb - garantie
Creditorul nu avea dreptul sa completeze cecul in alb si sa-l depuna in banca atat timp cat este si un proces pe rol cu privire la aceeasi suma. Este de stiut dc cecul era semnat si stampilat de dumneavoastra si DATAT. Faptul ca nu exsista disponibil in cont la momentul depunerii cecului in banca nu reprinzinta neaparat o fapta culpabila a dumneavoastra deoarece daca fost data anterior la acel moment erau bani in cont ceea ce nu poatre atrage vreo raspundere.

Av Bogdan ionescu
Se excuta cei 3 ani in Penitenciar. Detinutul poate beneficia de eliberare conditionata inainte de termen.

av. Bogdan Ionescu
Crediotorul poate face cere la un birou notarial de deschider a succesiunii aratand ca are interes in a aceasta procedura notariala, cu actul juridic din care rezulta suma datorata. Notarul face citatie catre mostenitori si catre Primarie pt. a comunica actele de stare civila( certificat de deces, certificate de nastere ale mostenitorilor). In cazul in care notarul refuza se poate face o actiune direct in Instanta impotriva mostenitorilor.
Pentru mai multe informatii 0722 233 444.

Cu stima,
av Bogdan Ionescu
Nu, nu mai trebuie conciliere inainte de chemare in insolventa, dar trebuie ca suma ce ve-o datoreaza debitorul sa fie recunoscuta printr-un act scris, factura, contract, hot. judecatoreasca si sa fie mai mare de 10.000 RONI.

Cu stima,
av. Bogdan Ionescu
Definiti termenul de intreprindere individuala! in legea 31/1991( privitoare la societati comerciale) nu exista notiunea de intreprindere individuala.
Răspuns la discuția CEDO
Numai a cauzelor aflate pe rolul CEDO, si Nu a cauzelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti din Romanaia indiferent de faza oprocesuala in care se afla.

Cu stima,
av Bogdan Ionescu
Răspuns la discuția dreptu la proprietate
Actul prin care Primaria a instraintat propr respectiva ( probabil act vanzare/cumparare) este lovit de nulitate absoluta.
Daca dumneavoastra aveti tiltlu de prpr pe uiobilul care a fost instrainat de primarie puteti inainta o actiune Pauliana, la judecatoria din raza imobilului.

Cu stima, av. Bogdan Ionescu
Răspuns la discuția FOND FUNCIAR
Impotriva inscrierii in Cartea funciara a unor date nereale si care nu au suport in acte juridice, contract de v/c ,donatie , schimb, hot judecatoreasca se poate face contestatie la Curtea de Apel din raza teritoariala unde se afla imobilul.

Avocat B Ionescu
Răspuns la discuția Divort cu acordul partilor
Subsemnatul, Cab Avocat Bogdan Ionescu , intr-un divort cu acordul partilor . onariul este de 1000 RONi in care nu sunt incluse cheltuieli de deplasare.

Cu stima,
Avocat Bogdan Ionescu