avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate troiss

Activitate troiss

Răspuns la discuția iesire din tara minor
in ce fel trebuie sa o instiintez despre schimbul de domiciliu?nu i-am ingradit vizita copiilor dar nici macar nu-i suna!sentiinta s-a dat cu plata catre copil incepand cu septembrie 2010,data la care a inceput divortul.daca fac plangere penala pt neplata indemnizatiei,ce i se intampla?faptul ca nu-si indeplineste datoria de parinte nu anuleaza dreptul la vizita?nu am de gand sa fac plangere,daca o mama nu vrea sa plateasca 95 de lei pt copilul sau(bani care oricum i-ar ajunge doar de pachet la scoala)inseamna ca nu o intereseaza si d-zeu cu mila...
Răspuns la discuția iesire din tara minor
da,are deasemenea si obligatia de plata a 95 lei lunar unuia dintre copii,retroactiv din septembrie,dar din aprilie cand s-a pronuntat sentinta ,nu a mai dat niciun semn,nici mie,nici copiilor
buna seara!as dori sa-mi spuneti daca e necesar sa instiintez mama copiilor ca urmeaza sa ies din tara cu copiii minori,in vacanta si,poate chiar sa le schimb domiciliul in italia,lucrez acolo,iar copiii mi-au fost incredintati mie spre crestere si educare prin sentinta definitiva si irevocabila in urma divortului meu de mama lor.va multumesc,sper ca am fost explicit
Discuție nr.dosar
buna seara!as dori sa stiu daca,in urma stramutarii unui proces de divort,dintr-un oras in altul,din motive de necompetenta teritoriala,numarul de dosar se schimba sau ramane acelasi?nu am primit inca sentinta acasa,ultimul termen,cel al solutionarii,fiind in 26 octombrie.va multumesc
Răspuns la discuția divort de la distanta
ce inseamna aceasta procura speciala si unde anume se face?si eu sunt cam in aceeasi situatie#-o
Răspuns la discuția test de paternitate
in cazul in care testul nu ar releva paternitatea tatalui legal,evident se va deschide un proces de tagaduire a paternitatii cu toate consecintele legale care deriva din acesta;)in plus, astfel se evita traumatizarea copilului care se vede pus in ipostaza de a fi cauza unui proces de tagaduire a paternitatii deschis de catre singurul tata pe care l-a cunoscut vreodata,actiune similara pt. un copil cu renegarea de catre unul dintre parinti
Răspuns la discuția test de paternitate
pt. efectuarea testului de paternitate nu este nevoie de tribunal.puteti face testul chiar dvs.[ link extern ] /
buna ziua!poate sa-mi spuna cineva daca si unde se pot efectua inspectiile tehnice obligatorii la autoturismele logan in strainatate,masina fiind inmatriculata in romania?multumesc
buna ziua!daca unul dintre soti lucreaza in strainatate,in ce tara se poate deschide proces de divort?multumesc anticipat
buna ziua!as dori sa stiu care sunt criteriile de incredintare a copiilor minori in caz de divort.mentionez ca muncesc in italia de 3 ani ,sotia mea la fel pana in luna aprilie cand,dupa ce m-a informat ca e insarcinata in 3-4 luni si pleaca in romania pt a avorta,a parasit domiciliul fara a mai discuta despre situatia noastra si despre cei 2 copii de 10 si 11 ani pe care ii avem.in iunie m-a informat ca a nascut un baietel,iar in august mi-a venit citatie in instanta pt divort.copiii au fost crescuti de parintii mei,iar in prezent sunt in vacanta la mine.nu stiu daca ultimul copil este al meu,nu am fost chemat pt a-l recunoaste,nu stiu ce nume este trecut in certificatul lui de nastere.acum imi cere jumatate din venituri si cei doi copii.sunt aproape disperat,nu a interesat-o niciodata viata celor doi minori.va multumesc mult