avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters163632

Activitate ContSters163632

Buna ziua ,ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate,se poate ataca definitiva si irevocabila in instanta?
Si sa fiu un pic mai expilicita "termenul de a face recurs sa scurs deci a devenit definitiva si irevocabila bun ,eu am fost de am dus comunicarea la partea adversa sa zic asa si am facut un proces verbal precum ca a primit comunicarea,ca acum sa ma trezesc ca nu o pot face definitiva si irevocabila pentru ca tribunalul nu a trimis-o la cabinetul doamnei desi toate comunicarile veneau pe adresa mea nu stiu din ce motive ,pe scurt ce pot face eu in situatia asta Multumesc .
Răspuns la discuția rezolutie contract
ok .daca nu pot rezolva asta in tara pot merge mai departe la CEDO de exemplu
daca ma poate ajuta si pe mine cineva ,Cum este posibil sa mi se suspende de doua ori acelasi proces dupa 6 amanari si din ce cauze; ca nu sau prezentat avocatii uni de partea noastra alti de cealalta parte, martorii ceilalti trebuiau adusi obligati in tribunal si cum este posibil asa ceva sa nu-i aduca ce e de facut sunt disperata unde sa mai apelez ,unde sa ma mai duc ca justitia asta din Romania nu mai stiu cum functioneaza .Va rog ajutati-ma cu un sfat .multumesc.
Discuție firma
Buna ziua ,problema mea este incurcata rau si as dori niste raspunsuri daca ma puteti ajuta:in 2008 viitorul meu sot a facut o societate cu un asociat era casatorit dar in 2009 au divortat sentinta sa pronuntat in 2010,partajul nu l-au facut din motive cunoscute de doamna ,el mi-a cesionat mie partea lui de firma 50%cu drepturi depline acum intrebarea mea este urmatoarea ;fosta sotie poate sa ia ceva din societate? desi el a facut un credit imens pentru a o infiinta si ea nu a contribuit cu nimic,eu in situatia asta cum o pot proteja sa nu am probleme pe viitor ce sa fac?Multumesc.
Răspuns la discuția firma - cesiune parti sociale
da sunt si administrator si angajat daca are legatura
Răspuns la discuția firma - cesiune parti sociale
am primit o jumatate de firma mi sa cesionat o parte din ea sunt asociata acum detin jumatate cu drepturi depline ,persoana care mia dat partea lui jumatatea accea poate sa o mai ia inapoi?
buna ziua,am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva;
Mi sa cesionat o parte de firma sc ,au aparut diverse probleme dar vreau sa stiu si eu imi poate lua inapoi partea de firma?
sotul meu si fosta lui sotie au un contract de intretinere ,mama sotului e cam pe duca au si inceput discutiile .Intrebarea mea este eu am ceva parte din acel apartament?
ASTA O VA IMPIEDICA SA PLECE DIN TARA ,VA DURA MULT PANA SE VOR LUA MASURI?
dati-mi va rog o salutie la o problema .Cum pot opri o persoana care vrea sa paraseasca tara fara sa-si fii schimbat numele dupa hotararea de divort care nu a respectat hotararea judecatoreasca mai ales ca si-a facut pasaport nou tot pe numele de casatorie .
VA MULTUMESC