Buna ziua,
De ceva timp am intrat intr-un mare impas finanaciar.Nu mi-am putut plati furnizorii ,nu sunt sume mari si nici multi furnizori ,dar nu le-am mai putut plati factura in intregime.Daca poate cineva sa ma ajute cu o idee sau cu un sfat .As putea sa incerc un imprumut pe societate,dar nu stiu cum si la ce banci ,sau chiar IFN-uri nu este o problema,sa apelez.Nu mai dispun de lichiditati,
Buna ziua,
Este nevoie de autorizatie D.S.V.sau doar o declaratie pe propria raspundere la
O.R.C .pentru a comercializa produse alimentare[zahar.orez.dulciuri.etc.]
Binenteles comercializarea se face in magazin nu stradal.
Multumesc!
Buna ziua,
Daca nu comercializezi produse alimentare ,ma refer la mezeluri,lactate,produse din carne,etc.iti trebuie autorizatie.
Multumesc!
la salariul de 760 ron ce banca mi-ar acorda un imprumut
Care sunt pasii sau etapele care se parcurg pana se ajunge la executare silita?
Multumesc!
Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la imprumuturi din banca.Daca am luat bani din banca si din diferite motive ,unul fiind pierderea locului de munca nu am mai putut plati ratele ce se intimpla.Nu am nici un credit cu ipoteca.Intre timp am cautat de lucru dar data fiind varsta [48ani]nu prea gasesc.Ce as putea face ?Cepoate sa faca banca?
Multumesc!
stam la etj 4 de curind am facut acoperis nu inalt ca am inteles ca daca depaseste o anumita inaltime iti trebuie autorizatie de curind a vn de la primarie in urma unei reclamatii facute de un vecin i-am explicat si nu mi-a zis nimic nici ca-mi trebuie aut nici acordul vecinilor binenteles ca financiar nu m-a sustinut nici un vecin ptr ca ei merg pe premiza ;parterul si etj 4 isi asuma riscuri imi trebuie ceva la mina de undeva eu nu prea am timp de umblat am un mag la parterul blocului si imi ia tot timpul multumesc
ce anume trebuie afisate si daca sint obligatorii am scimbat punctul de lucru pe casa de mascat apare vechiul punct de lucru societatea este aceeasi nu mai mam dus satrec adresa nouluipunct de lucru e vreo problema
IN 2009 AM DESCHIS MAG AM MAI AVUTCONTROALE DAR M-A FER[T D-ZEU DE GARDA AS VREA SA STIU SI EU CE ANUME CONTROLEAZA GARDA SI CE DOCUMENTE TREBUIE SA LE PREZINTI MAI AM O INTREBARE MAI TREBUIE AUTORIZATIE DSV SAU E DEAJUNS DOAR O DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE MULTUMESC/
magazinul este la parterul unui bloc mai am un magazin la citeva sute de metri de mine lam deschis in martie deja nu mai pot face fata financiar practic m--am cam blocat nu am alta sursa de venit am fost data in somaj si toti banii iam investit in magazin acum nu pot acoperi cheltuielile ori eu nu am experienta ori am gresit undeva unde nu stiu mentionez ca eu stau la vanzare nu am angajati am avut deschis la tara un an de zile nu a mers am venit in oras nu stiu unde am gresit de nu merge ori eu nu stiu ce marfa sa aduc ori nu ma pricep citeodata sant foarte disperata ma enervez din orice ma adus la disperare cand vad ca nu pot face fata ma puteti ajuta cu idei sau cu sfaturi multumesc