Detin 1000 mp teren . cumparator AAAA doreste 500 mp , cumparator BBB 500 mp . Vinzatorul are obligatia de a intabula prima data . In contract este mentionat AAA si BBB doresc sa cumpere a cite 500 mp din totalul de 1000.
Dupa prima intabulare cine are obligatia de dezmembrare a terenului ?
Am chemat in instanta primaria xxxxxxx legea 544/2001 liberul acces la informatii de interes public . art 22 alin 5 legea 544/2001 prevede plingerea si apelul sint scutite de taxa de timbru .
Intrebarea este - pentru solicitarea de daune morale in banii se plateste taxa de timbru .
Detin hotarire judecatoreasca definitiva irevocabila titlu de proprietate . Doresc sa intabulez terenul . Am fost la primarie pentru plan parcelar . Primarul a refuzat sa semneze planul parcelar . Am depus la registratura primariei o cerere pentru eliberarea planului parcelar . Daca nu se va elibera planul parcelar cui ma pot adresa cu aceasta problema ?
In cererea de chemare in judecata pentru recuperare datorie de la persoana fizica care art. trebuie mentionat din codul civil . Nu am bani pentru a angaja un avocat . Detin dovezi si martori . Ce sanse am ca sa recuperez bani ? Am dreptul sa ma reprezint in instanta ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Am semnat un antecontract o promisiune pentru vinzarea unui teren . Cumparatorul a platit o suma de bani pentru a rezerva dreptul de cumparare .La data cind urma sa semnam contractul de vinzare-cumparare mi-a comunicat ca nu mai doreste sa cumpere terenul si sa restitui banii primiti . Sint obligat ca sa restitui banii primiti ?
In cazul art. cod penal la care legea nu prevede inpacarea se poate retrage plingerea ? Daca se retrage plingerea se continua urmarirea penala ? exemplu : Exercitarea unei activitati pentru care legea cere autorizatie .
A Semnat o intelegere de restituire a baniilor in rate . Pe baza acestuia sa retras plingerea . Acelasi bun pe care la insusit pe nedrept acum refuza sa il restituie .