avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate giurea marius

Activitate giurea marius

buna seara as dori sa ma lamuriti in aceasta situatie.sunt divortat din 14 aprilie 2010 si nu am platit pana la ora actuala pensie alimentara.deci eu sunt in italia de 9 ani.ce mi se poate intampla si cum tb sa procedez?va multumesc frumos o seara placuta
scuzati-ma ca va deranjez inca o data dar mai am doar o singura intrebare.deci in sentinta de divort nu mi s-a specificat programul de vizita al copiilor.si mi s-a spus ca tb sa redeschid un alt proces ptr aceasta.iar fosta nevasta nu e de acord sa-mi vad copiii.este adevarat ca tb sa fac un alt proces ptr aceasta cauza?va multumesc frumos si imi cer mii de scuze ptr deranj.o seara buna
buna seara am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati.deci eu lucrez in alta tara iar pensia alimentara este de 33 la suta din salariul meu net ptr doi copii.iar eu nu inteleg de ce mi s-a calculat dupa salariul din italia si nu dupa salariul minim pe economie din romania?divortandu-ma in romania nu era normal sa se calculeze cum am mentionat mai sus.sper ca m-am facut explicit cu ceea ce am scris?va multumesc o seara frumoasa
buna dimineata!as dori sa ma lamuriti cu o chestie.deci eu am primit ieri sentinta definitiva de divort.de cand trebuie sa pletesc pensia alimentara?si daca nu platesc care sunt consecintele?va spun si de ce nu as vrea sa platesc ptr ca vreau sa redeschid un proces ptr testu de paternitate,sa stiu de fapt ptr cine platesc.ptr copilul meu sau....?va multumesc si va doresc o zi buna:)
am un copil de 9 ani si as dori sa fac un test de paternitate.am divortat pe 2 iunie 2010.iar ptr a face un test de paternitate stiu ca tb sa deschid alt proces.de aceea as dori sa stiu daca pot face acest test sau se face doar pana la o anumita varsta?va multesc si astept raspunsul dvs.o zi buna
Răspuns la discuția refuz test de paternitate
deci copilul are varsta de 9 ani a fost incredintat mamei.nu am avut pana acum proces avand ca obiect tagada paternitatii.acum as vrea sa deschid acest proces.de aceea as dori sa stiu daca am sanse sau nu?va multumesc ptr atentia acordata.o zi buna.
buna dimineata as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu o intrebare.deci sunt divortat din 2 iunie 2010 si vreau sa deschid un alt proces pt test de paternitate.daca fosta mea sotie nu e de acord sa se faca acest test de paternitate eu ce pot face?deci se face acest test chiar daca ea l-ar refuza?va multumesc pt atentia acordata si un we plin de reusite
buna ziua si scuzati deranjul dar mai am o nelamurire in ceea ce priveste testul de paternitate.am divortat in 2 iunie 2010 si am cerut sa mi se faca un test de paternitate deoarece am dubii in ceea ce priveste copilul cel mare care are 9 ani dar nu mi s-a aprobat.mi s-a spus ca tb sa redeschid un alt proces.as vrea sa stiu care este parerea dvs.va multumesc pt atentia acordata.la revedere:stunned:
buna dimineata.as dori sa ma lamuriti si pe mine in ceea ce priveste platirea pensiei almentare.deci sunt divortat din 2 iunie 2010.sunt de 8 ani in italia si pana acum nu am platit pensia alimentara pt ca nu am primit deocamdata sentinta de divort.este in arhiva tribunalului.ce mi se poate intampla ca nu am trimis nici un ban si nici nu stiu cum tb sa trimit adica care e procedura.tb sa iau neaparat legatura cu fosta sotie?nu-mi doresc sa iau legatura cu ea.va multumesc si astept rasp dvs.:(